Stichting tanteLouise
(Steenbergen)

Wat hebben wij je te bieden?

- Binnen tanteLouise zijn er verschillende mogelijkheden. Van horeca tot aan zorg, van behandeling tot aan welzijn, tante heeft van alles in huis. Zo bieden we BBL opleidingen aan tot Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige. Maar ook voor BOL-stages van andere opleidingen vinden we vast een plekje voor jou. Ben je nog aan het oriënteren? Dan ben je ook van harte welkom om kennis te komen maken.

- Wil jij in je vrije tijd wat betekenen, 1 op 1 of heb jij een bijzondere hobby? Als vrijwilliger denken wij graag met je mee in mogelijkheden.

- Ben jij docent en wil je graag je studenten een kijkje laten nemen hoe het er aan toe gaat in de zorg en wat er allemaal mogelijk is? Meld je dan ook aan. Dan plannen we een apart bezoek in aangepast op jullie wensen!

Omschrijving bedrijf

Op 17 locaties aan de Brabantse Wal biedt tanteLouise zorg en revalidatie aan ruim 1.250 bewoners en cliënten. Samen met ruim 2.500 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden zij de beste zorg, waar thuis ook is. Om de juiste zorg te kunnen verlenen heeft tanteLouise veel specialismes in huis en werkt tante hard aan vernieuwende zorginnovaties. Hiermee is tante een van de koplopers in de ouderenzorg.

Stichting tanteLouise

Stichting tanteLouise
Rozemarijnstraat 1
4651 EL Steenbergen
https://tantelouise.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Na aanmelding ontvang je het tijdstip waarop je welkom bent! Dit zal zijn op woensdag 11 oktober. We geven je dan ook de praktische informatie over hoe je onze locatie in Steenbergen kunt bereiken.

Ook grotere groepen kunnen aanmelden. Met hen wordt contact opgenomen om op een ander moment een afspraak in te plannen.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
Stichting tanteLouise ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Stichting tanteLouise gedeeld.