Imperial Ventures B.V.
(Halsteren)

Wat hebben wij je te bieden?

Robinson 2050

De chemie is een belangrijke economische drager in West-Noord-Brabant. Door de klimaattransitie en de sluiting van de Amercentrale in 2024 verdwijnen er de komende jaren ‘fossiele banen’ in deze sectoren. Tegelijkertijd ontstaat nieuwe werkgelegenheid in de ‘groene chemie’.

Dit jaar zet Imperial Ventures daarin een volgende stap en ontwikkelde: Robinson 2050, een programma ter ondersteuning van de transitie naar een klimaatneutrale economie van de Europese Unie tegen 2050.

ROBINSON 2050 is gericht op de arbeidsmarktdoelgroepen: werkenden in de chemie en industrie, werkzoekenden, zij-instromers, scholieren en studenten. Deelnemers met een relatie tot de transitie kunnen instromen in ROBINSON 2050. Zoals regionaal betrokken inwoners, waaronder werkzoekenden, werkenden en zij die binding hebben met de bijbehorende arbeidsmarkt (wonende buiten de regio).

Als jij om je heen volop kansen ziet om jouw vakmanschap in te zetten, je nadenkt hoe jouw werk er in de toekomst uit gaat zien of overweegt om voor jezelf te beginnen, maar nog niet de eerste stap wist te zetten. Dan helpen wij je graag bij het waarmaken van je ambitie, door het bieden van een ontwikkeladvies of om te starten als zelfstandig ondernemer.

Wij helpen je met het ontwikkelen van je talenten, de ontwikkeling van je ondernemersplannen, het starten van je start-up en/of bieden een vangnet.

Op basis van de intake nodigen we je uit deel te nemen aan het programma op weg naar jouw zelfstandig meesterschap.

Omschrijving bedrijf

Imperial Ventures: DUURZAME INNOVATIEVE ONTWIKKELING

Imperial Ventures is een Advies & Management organisatie, met specialisatie op het gebied van project-ontwikkeling, project-management, interim-management en consultancy. Imperial Ventures werkt vanuit een innovatiegedreven missie.

Verandering is de rode draad in de vele projecten die wij sinds 1999 vanuit een duidelijke visie op duurzaamheid ontwikkelden. Resulterend in vele samenwerkingsprojecten, succesvolle innovaties en veranderingstrajecten. Projecten, die aansluiten bij de ‘duurzame ontwikkelingsdoelen’, die de Verenigde Naties op 25 September 2015 in zijn ‘2030 agenda’ vaststelde

Op basis van de ervaringen die op werden gedaan in deze projecten, ontwikkelde Imperial Ventures in 2017 het project ROBINSON, gericht op verbreding van de professionele ontwikkeling van de deelnemers.

Dit jaar zet Imperial Ventures daarin met Robinson 2050 een volgende stap ter ondersteuning van de transitie naar een klimaatneutrale economie van de Europese Unie tegen 2050.

Imperial Ventures B.V.

Imperial Ventures B.V.
Koningsspil 26
4661 TW Halsteren
http://www.imperialventures.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Wij openen onze deuren van maandag 9 tot en met vrijdag 13 oktober. Na aanmelding maken we een afspraak welke dag en tijd het beste voor je uitkomt. We introduceren ons bedrijf en het programma ROBINSON 2050. Op basis van een intake nodigen we je uit deel te nemen aan het programma op weg naar jouw zelfstandig leiderschap.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
Imperial Ventures B.V. ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Imperial Ventures B.V. gedeeld.