Coppens Uitvaartzorg B.V.
(Roosendaal)

Wat hebben wij je te bieden?

Bij Coppens Uitvaartzorg nodigen wij belangstellenden van harte uit voor een rondleiding door onze faciliteiten. Tijdens deze rondleiding kunt u kennismaken met onze uitgebreide dienstverlening en de zorg en aandacht die wij aan elke uitvaart besteden.
1. Bezoek aan ons afscheidscentrum in Roosendsaal: U krijgt de gelegenheid om onze intieme aula en andere ruimtes te bekijken.
2. Kennismaking met ons bedrijf: Neem een kijkje achter de schermen op kantoor en facilitair gedeelte, waar o.a. de rouwauto’s en Uitvaartkisten staan. En zie hoe rouwkaarten en rouwdrukwerk gemaakt wordt.
3. Krijg doormiddel van een presentatie meer te weten wat het werken in de uitvaartbranche inhoudt.

Schoolklassen/groepen zijn bij ons welkom.

Omschrijving bedrijf

Coppens Uitvaartzorg is een uitvaartonderneming met meer dan 30 jaar ervaring en een team van 8 uitvaartbegeleiders. Het bedrijf streeft ernaar om nabestaanden te ondersteunen door één begeleider aan te wijzen voor de gehele uitvaart, zodat het afscheid persoonlijk en vertrouwd verloopt. Coppens Uitvaartzorg, opgericht in 1990 door Kees en Anja Coppens, is een familiebedrijf dat bekend staat in de regio.

Het bedrijf biedt uitgebreide diensten, allemaal in eigen beheer, waaronder eigen rouwauto’s, rouwdrukwerk op maat, en een ruime keuze aan uitvaartkisten in diverse stijlen en prijsklassen. Daarnaast beheert Coppens Uitvaartzorg vier eigen rouwcentra met sfeervolle, intieme aula’s waar kleine afscheidsdiensten kunnen plaatsvinden.

Coppens Uitvaartzorg B.V.

Coppens Uitvaartzorg B.V.
De Meeten 42
4706 NG Roosendaal
https://uitvaartcoppens.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Wij houden een presentatie over ons bedrijf en branche. Daarnaast geven we een rondleiding door ons volledige bedrijf zodat je een kijkje achter de schermen kunt nemen bij een uitvaartonderneming. Zowel in het rouwcentrum als op het kantoor en facilitair gedeelte.

Coppens Uitvaartzorg B.V. ontvangt bezoekers op ma 14 oktober 2024 , di 15 oktober 2024 .

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden van maandag 9 september 2024 t/m donderdag 10 oktober 2024.