Audit combinate BV
(Halsteren)

Wat hebben wij je te bieden?

Wij bieden een plezierige baan waarbij privé, werk en studie top geregeld zijn.
Tevens optimale studiebegeleiding.

Omschrijving bedrijf

Bij Audit Combinate B.V. begrijpen we het belang van een jaarrekening. Deze financiële verantwoording biedt inzicht in de prestaties van organisaties van het afgelopen boekjaar. Belanghebbenden, zoals banken, aandeelhouders, subsidiegevers en potentiële kopers, vertrouwen op deze informatie.

Onze vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) stelt ons in staat om wettelijke controles van jaarrekeningen uit te voeren. Daarnaast bieden we ook vrijwillige controles aan. Met een controle verklaring door een onafhankelijke accountant waarborgen we de betrouwbaarheid van de gepresenteerde cijfers en toelichtingen binnen uw jaarrekening.

Onze vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) stelt ons in staat om wettelijke controles van jaarrekeningen uit te voeren. Daarnaast bieden we ook vrijwillige controles aan. Met een controleverklaring door een onafhankelijke accountant waarborgen we de betrouwbaarheid van de gepresenteerde cijfers en toelichtingen binnen een jaarrekening.

Wij controleren middelgrootte ondernemingen verspreid door heel Nederland.

Audit combinate BV

Audit combinate BV
Dorpsstraat 4
4661 HP Halsteren
http://www.auditcombinate.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

We maken graag een persoonlijke afspraak om je alles te vertellen over het mooie beroep van registeraccountant.

Audit combinate BV ontvangt bezoekers op ma 14 oktober 2024 , di 15 oktober 2024 , wo 16 oktober 2024 , do 17 oktober 2024 , vr 18 oktober 2024 .

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden van maandag 9 september 2024 t/m donderdag 10 oktober 2024.