Vliegbasis Woensdrecht
(Hoogerheide)

Wat hebben wij je te bieden?

Werken op Vliegbasis Woensdrecht, maar niet als militair? Als burgermedewerker draag je geen uniform, maar werk je wel vanuit je eigen vakgebied wereldwijd mee aan vrede en veiligheid. En je krijgt de unieke kans om je vakkennis te verdiepen, de dynamische wereld van Defensie te ervaren én intensief samen te werken met onze militairen.

Aan de slag als militair? Als militair bij de Luchtmacht kun jij jouw kwaliteiten inzetten én bijdragen aan vrede en veiligheid. Je krijgt de kans om veel van de wereld te zien, omdat je meegaat op oefening en uitzending in binnen- en buitenland.

Omschrijving bedrijf

Vliegbasis Woensdrecht is dé ondersteuningsvliegbasis van de Luchtmacht. Hier vind je de Koninklijke Militaire School Luchtmacht (KMSL) en het Logistiek Centrum Woensdrecht (LCW). Samen zorgen de KMSL en het LCW voor opleidingen, meteorologische ondersteuning, logistiek en onderhoud – voor de Luchtmacht én de rest van Defensie.

Vliegbasis Woensdrecht

Vliegbasis Woensdrecht
Kooiweg 40-41
4631 SZ Hoogerheide
https://werkenbijdefensie.nl/vliegbasis-woensdrecht

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Wil je Defensie echt leren kennen en ervaren? Meld je dan snel aan!
Je bent welkom op Vliegbasis Woensdrecht op woensdag 16 oktober 2024. Het programma start om 13.00 uur en zal afgelopen zijn rond 16.00 uur. We starten met een centrale openingspresentatie en vervolgens is er een markt waar diverse afdelingen van de Koninklijke Luchtmacht/Vliegbasis Woensdrecht zich presenteren.

N.B: Maximaal 75 deelnemers zullen worden toegelaten

Vliegbasis Woensdrecht ontvangt bezoekers op wo 16 oktober 2024 .

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden van maandag 9 september 2024 t/m donderdag 10 oktober 2024.