RAP West Brabant: Hybride docentschap en gastlessen
(Online)

Wat hebben wij je te bieden?

Een online voorlichtingssessie (webinar) over Hybride docentschap en gastlessen. Wat is het en wat levert het op?

Een gastles verzorgen, meerdere workshops geven, projectgroepjes begeleiden? Wie weet zie je een hele lessenreeks wel zitten. Jij mag kiezen! Naast je baan in het bedrijfsleven kun je een steentje bijdragen aan het onderwijs: in hybride vorm. Een win-win voor jouw carrièremogelijkheden en ontwikkeling en natuurlijk ook een verrijking voor het onderwijs!

Omschrijving bedrijf

RAP West-Brabant zijn de onderwijsinstellingen in Voortgezet Onderwijs en Middelbaar Beroepsonderwijs tussen Bergen op Zoom en Raamsdonkveer in samenwerking met Fontys en Tilburg University. In dit samenwerkingsverband werken scholen in de regio West Brabant samen om onder andere mensen te enthousiasmeren om de kennis en kunde met leerlingen en studenten.

RAP West Brabant: Hybride docentschap en gastlessen

RAP West Brabant: Hybride docentschap en gastlessen

Online
https://onderwijsloketwestbrabant.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op 10 oktober van 19.00 tot 20.00 uur houden we een Online voorlichtingssessie ‘Hybride docentschap en gastlessen, wat is het en wat levert het op?’

Wil je meer info rondom de mogelijkheden van hybride docentschap, neem dan 10 oktober deel aan het webinar. Deze wordt georganiseerd door RAP West-Brabant en de Sterk Techniekonderwijs (STO) regio’s Brabantse Wal, West-Brabant midden en Amerstreek. De uitzending vindt plaats vanuit de studio van het Fontys Educatief Centrum te Eindhoven. Na je aanmelding ontvang je de link voor deelname.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
RAP West Brabant: Hybride docentschap en gastlessen ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met RAP West Brabant: Hybride docentschap en gastlessen gedeeld.