Lowys Porquinstichting
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij u te bieden?

Onze scholen en kinderopvanglocaties openen ook hun deuren gedurende deze bijzondere week van Kijk Binnen Bij Bedrijven dagen. Op de website van Kijk Binnen Bij Bedrijven vindt u onze locaties met de dagen en uren dat ze open zijn. U bent op ons bestuursbureau van harte welkom op woensdagmiddag 18 maart. We kunnen u alles vertellen over de rol van het bestuursbureau in onze grote organisatie en over de organisatie zelf.

Omschrijving bedrijf

Een vertrouwde omgeving, ruimte voor ontwikkeling, goed voorbereid op de toekomst.

Lowys Porquin (spreek uit als lowies porkwien) verenigt meer dan dertig scholen en kinderopvanglocaties. Elk met een eigen karakter. Wat ons bindt is de regio, de steun die we elkaar bieden en bovenal het gemeenschappelijk belang: dat van het kind!

Onze locaties bieden ouders een prettige en vertrouwde plek voor
hun kinderen. Scholen en kinderopvanglocaties die thuishoren waar
ze staan. Waar elk kind de ruimte krijgt die het nodig heeft om zich te ontwikkelen. Zo helpen wij kinderen zich met kennis en vaardigheden te ontplooien tot sociale en gelukkige mensen.

Lowys Porquinstichting

Lowys Porquinstichting
Marslaan 1
4624 CT Bergen op Zoom
https://www.lowysporquin.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Het bestuursbureau van Lowys Porquin (LPS) opent haar deuren op woensdagmiddag 18 maart van 13:30 tot 16:00 uur. Het bestuursbureau van LPS is als de spin in het web voor de gehele organisatie. De medewerkers op het bestuursbureau zijn faciliterend en ondersteunend voor de medewerkers op onze scholen en kinderopvanglocaties. U kunt met ze in gesprek gaan over hun rol in de organisatie, maar ook over de organisatie in zijn geheel.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.