Jumbo Wouw
(Wouw)

Wat hebben wij je te bieden?

We hebben regelmatig vacatures open staan op diverse afdelingen. Je krijgt veel flexibiliteit qua werktijden. Daarnaast sta je veel in contact met klanten en is het altijd gezellig in de dorpssupermarkt.

Omschrijving bedrijf

Wij zijn een echte dorpswinkel.
Ken je ons verhaal al? Wat ooit begon in 1921 met ondernemersfamilie Van Eerd en een groothandel in levensmiddelen, is uitgegroeid tot de op-een-na-grootste supermarktketen van Nederland. En daar zijn we best een beetje trots op! Er is in die 100 jaar veel veranderd, maar ons doel blijft hetzelfde: iedere dag de leukste boodschap voor onze klanten.

Bij Jumbo geloven we dat boodschappen doen elke dag leuk kan zijn. En zeker ook makkelijk. Daarom zijn we met onze supermarkten, Jumbo Foodmarkten, Jumbo City’s en Jumbo.com daar waar de klant is. Alles om gezond, lekker en duurzaam eten voor iedereen bereikbaar te maken.

Jumbo Wouw

Jumbo Wouw
Kloosterstraat 8
4724 EE Wouw
https://nl.jobs.jumbo.com/vestiging/jumbo-wouw/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Je bent van harte welkom op maandag 9, woensdag 11 en donderdag 12 oktober. Om 13.30 uur ontvangen we je bij de servicebalie. Je krijgt uitleg over het werken bij Jumbo Wouw en een rondleiding.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
Jumbo Wouw ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Jumbo Wouw gedeeld.