Hermans Stralen, Schilderen & Betonherstel B.V.
(Roosendaal)

Wat hebben wij je te bieden?

Wij kunnen belangstellenden een baan bieden met uitzicht op een vast dienstverband met het salaris en arbeidsvoorwaarden volgens onze CAO Schilders-, afwerkings- & glaszetbedrijf. Wij bieden een afwisselende baan op werkplekken door bijna geheel Nederland met een werksfeer waarbinnen je het prima naar je zin zult hebben.

Voor het vak constructieschilder is geen specifieke opleiding. Wij willen daarom graag ons vak onder de aandacht brengen. Veel studenten weten niet dat dit vak bestaat. Wel zullen zij het vak schilder kennen, maar dit is een andere tak van sport.

Omschrijving bedrijf

Hermans SSB BV is gespecialiseerd in het duurzaam herstellen en beschermen van de meest uiteenlopende staal- en betonconstructies. Denk hierbij aan spoor- en verkeersbruggen, stations en sluizen. Hermans SSB BV is een familiebedrijf met circa 20 vaste werknemers. Ons werkgebied is geheel Nederland met uitzondering van de Noordoostelijke provincies.

Hermans Stralen, Schilderen & Betonherstel B.V.

Hermans Stralen, Schilderen & Betonherstel B.V.
Robijndijk 143
4706 LZ Roosendaal
http://www.hermansschilderwerken.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Het kantoor staat in Oud Gastel, Neon 23a. Op de dagen maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kunnen wij informatie geven over ons bedrijf. Dit kan op alle bovengenoemde dagen tussen 08:00 - 16:00. De geïnteresseerden krijgen een rondleiding door ons kantoor en straal- en spuitloods. Aansluitend zullen wij de deelnemers vertellen welke werkzaamheden wij uitvoeren en meer informatie geven over onze CAO. En natuurlijk alle vragen beantwoorden.

Het is helaas niet mogelijk om ons personeel aan het werk te zien, daar zij op locaties werkzaam zijn. Voor zeer geïnteresseerde deelnemers kunnen wij misschien wel een locatiebezoek regelen.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
Hermans Stralen, Schilderen & Betonherstel B.V. ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.







Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Hermans Stralen, Schilderen & Betonherstel B.V. gedeeld.