Euromaster Bergen op Zoom
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij je te bieden?

Iedereen, van starter tot professional, is welkom bij Euromaster. We bieden een veilige werkomgeving, waar je mooie stappen kunt maken, met een fijn team waarop je kunt bouwen. Met de persoonlijke familiecultuur van een klein bedrijf, maar met de zekerheid en perspectief van een grote organisatie met een nog groter moederbedrijf, ben je verzekerd van een goede baan met zekerheid. Ervaring of niet, alles wat je niet weet, leren wij je! En, als je eenmaal voor ons werkt en je bereid bent alles te geven, werken wij minstens zo hard voor jou! Zo kun je hier net zo lang aan de bak als je wil. We maken de weg voor je vrij en je krijgt de ruimte en mogelijkheden om binnen Euromaster mooie stappen te maken. Moet niet, mag wel. Volop mooie kansen, zo voor het grijpen!
Klaar om je handen uit de mouwen te steken? Ga met Adrie, George, Omar en Rene aan de bak in Bergen op Zoom? Dan leer je alles over particuliere personenauto’s!
Of ga je liever met Aly, Barry, Jack en Mike in Roosendaal de kneepjes van het vak leren! Van personen- en bestelwagens, tot vrachtwagens en tot landbouw-, industrie- en grondverzetvoertuigen, niks is te gek!

Omschrijving bedrijf

Euromaster (dochter van de Michelin groep) is één van de belangrijkste Europese spelers op de banden- en onderhoudsmarkt. In een wereld die voortdurend in beweging is, bedienen wij onze klanten met passie, en garanderen zo een continue, veilige en efficiënte mobiliteit. Naast de particuliere markt levert Euromaster ook maatwerk en is dé betrouwbare bandenpartner voor de zakelijke markt (leasemaatschappijen, transportondernemingen, industrie, landbouw en grondverzet). Onze kracht ligt in onze kernwaarden Eerlijk, Vakkundig en Attent. Zo is iedereen bij ons in goede handen. Of je nu in onze vestiging in Groningen bent of Roosendaal, Bergen op Zoom of in Den Bosch en wat je activiteiten ook zijn, we bieden de juiste banden en het beste voertuigonderhoud, voor de juiste prijs.

Euromaster Bergen op Zoom

Euromaster Bergen op Zoom
Marconilaan- noord 65
4614 HB Bergen op Zoom
http://www.euromaster.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Je bent welkom op woensdag 11 oktober vanaf 09.00 uur tot 16.00 uur bij onze vrije inloop.
Deze dag nemen wij jou mee in de wereld van Euromaster. Je maakt kennis met Euromaster als Europese marktleider en lokaal met onze mensen in Bergen op Zoom. Je krijgt een totaal beeld van het werken bij Euromaster. Wij kijken uit naar je komst hopelijk jij ook!

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
Euromaster Bergen op Zoom ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Euromaster Bergen op Zoom gedeeld.