Don Bosco Roosendaal
(Roosendaal)

Wat hebben wij je te bieden?

Don Bosco biedt belangstellenden de mogelijkheid mee te kijken in het voorliggend veld. Je kunt vragen stellen over (preventieve)jeugdzorg, begeleiding, ambulant werk. Je krijgt een kleine inkijk in ons werkveld, waardoor je misschien besluit stage te komen lopen of ons wilt ondersteunen door vrijwilligers werk. Misschien wil je wel kijken hoe wij omgaan met kinderen die meer nodig hebben aan begeleiding en raak je geïnspireerd.

Omschrijving bedrijf

Don Bosco biedt begeleiding aan kinderen van 2 tot 14 jaar. We hebben een peutergroep en een groep van 4 tot 14. De laatst genoemde is onderverdeeld in leeftijdsgroepen onderbouw/bovenbouw. Kinderen komen bij ons als er een begeleidingsvraag is. Veelal gaat het om het werken aan vaardigheden die een kind nog niet voldoende bezit en daarom extra begeleiding nodig heeft. Bij Don Bosco leren kinderen deze vaardigheden waardoor ze daarna steviger staan. Ook zijn wij toegankelijk voor kinderen die het thuis lastig hebben en ons nodig hebben voor contact met leeftijdsgenootjes of waardoor ouders thuis ontlast worden omdat ze tijdelijk de zorg met ons kunnen delen.

Don Bosco Roosendaal

Don Bosco Roosendaal
Burgerhoutsestraat 23
4701 EK Roosendaal
http://www.donboscoroosendaal.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Onze groepen starten vanaf 14:00 uur en eindigen om 17:30. Van dinsdag 10 t/m donderdag 12 oktober kan er tussen deze tijden een afspraak gemaakt worden om ons te bezoeken. We zullen je een rondleiding en uitleg geven over onze doelgroep en ons vak. Tijdens je bezoek mag je ons het hemd van het lijf vragen.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
Don Bosco Roosendaal ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Don Bosco Roosendaal gedeeld.