Binnenkijken levert altijd wat op!

Wil jij weten waar je past?
Of je nu een baan zoekt, een opleiding, een stageplek, belangrijk is natuurlijk dat het bedrijf bij je past. Bij een eerste kennismaking weet je vaak al heel veel. Daarom regelen we dat graag voor je. Doe mee met Kijk Binnen Bij Bedrijven en kijk welk bedrijf bij jou past!
 

Voor wie?
Kijk Binnen Bij Bedrijven is voor iedereen die meer wil weten over werkkansen en -mogelijkheden. Voor scholieren die nog niet goed weten wat ze willen. Voor decanen en docenten om met leerlingen bedrijfsbezoeken te brengen. Voor wie van plan is het roer om te gooien en zich wil oriënteren op een nieuwe loopbaan. Kortom: voor iedereen die zijn horizon wil verbreden. Pak die kans!

Hoe werkt het?
Je vindt hier een lijst met bedrijven die meedoen. Bij die bedrijven kun je een kijkje nemen. Soms live, soms digitaal. Je leest meer informatie over het bedrijf en ziet wat ze jou te bieden hebben. Vind je een bedrijf interessant? Dan kun je je inschrijven. Let op: dit kan pas weer in het najaar.

Wat gebeurt er als je je ingeschreven hebt?
Je krijgt bericht van de bedrijven waar je je hebt ingeschreven. Elk bedrijf bepaalt zijn eigen aanpak. Misschien krijg je een rondleiding, presentatie, speeddate of een één-op-één kennismaking. Het bedrijf vindt het leuk dat jij je ingeschreven hebt, dus doe je best! Let op: de bezoeken zijn niet bedoeld als sollicitatiegesprek.

Meer weten?
Bekijk hier de informatiefolder van maart 2022 voor bezoekers.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich bij de deelnemende bedrijven van donderdag 1 september 2022 t/m donderdag 20 oktober 2022 aanmelden.

Snel zoeken naar een bedrijf

Zoeken

Deelnemende bedrijven

FablabBoZ

FablabBoZ (Bergen op Zoom)

Kom kennismaken met de medewerkers van de openbare werkplaats. Voer zelf je eigen projecten uit e...