Visser & Visser Breda
(Breda)

Wat hebben wij je te bieden?

Bij ons kan je aan de slag als verkoper (binnen- of buitendienst), monteur, logistieke kracht in ons magazijn, als grafisch vormgever in onze eigen printstudio of als (financieel) administratief medewerker! Bij ons ben je ook welkom voor een stage, leerwerkplek, werkervaringsplaats of voor oriëntatie.

Heb je een andere vraag? Je kan altijd een open sollicitatie sturen. Dan kunnen we samen kijken naar wat past. We kunnen je dan bijvoorbeeld ook op de hoogte houden van nieuwe vacatures of andere mogelijkheden bij Visser & Visser.

Wat bieden wij nog meer? Een goed salaris, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een bonusregeling) en wij vinden het belangrijk om te investeren in jouw ontwikkeling en werkplezier.

Omschrijving bedrijf

Visser & Visser is dé leverancier in materialen voor de grond-, weg- en waterbouw. Van verkeersborden, laserapparatuur en afzetmaterialen tot rioolafsluiters, heggenscharen en trilplaten. Visser & Visser onderscheidt zich in de markt door een pro-actieve en klantgedreven houding en een zeer breed assortiment, in combinatie met grote kennis van de producten. Niet voor niets hebben wij met veel van onze klanten een langdurig en plezierig contact. Zij weten dat wij altijd voor hen klaarstaan en met hen mee denken.

Wij zijn een familiebedrijf met een team van 28 enthousiaste collega’s. Werken en plezier gaan bij ons hand in hand. Collegialiteit en goede samenwerking vinden wij heel belangrijk. De communicatielijnen zijn kort, de cultuur is informeel. Onze mensen hebben ‘hart voor de zaak’, verantwoordelijkheidsgevoel en een gezonde dosis praktisch inzicht.

Visser & Visser Breda

Visser & Visser Breda
Veldsteen 25
4815 PK Breda
http://www.visserenvisser.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Ben jij benieuwd naar ons bedrijf en de mogelijkheden? Wees welkom! Wij openen onze deuren van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur. Na jouw aanmelding kijken we samen naar een mooie invulling van jouw komst. Denk bijvoorbeeld aan een rondleiding, een meeloopdag of een week snuffelstage. Net wat je aanspreekt. Graag tot gauw!

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
Visser & Visser Breda ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Visser & Visser Breda gedeeld.