Van den Bosch
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij u te bieden?

Van den Bosch kan een mooie functie aanbieden als chauffeur, waarbij je elke werkdag weet hoe laat je weer thuis bent. Als shuttlechauffeur in Bergen op Zoom bestaan jouw werkzaamheden hoofdzakelijk uit shuttlediensten tussen de diverse plants op het terrein van onze klant, met een trailer. Je voert deze werkzaamheden uit in onze nieuwe gloednieuwe shuttletrucks. Je lost en laadt bulkcontainers met kunststofgranulaat.In deze functie rijd je in onze nieuwe trucks voor een grote klant van ons. Je werkt in een 2-ploegendienst met een 12-uursdienst in een vast rooster van vier dagen. Dit houdt in dat je na elke vier gewerkte dagen, weer vier dagen vrij bent.

Omschrijving bedrijf

Van den Bosch is een internationale, logistieke dienstverlener met meer dan 750 medewerkers. Vanuit dertien vestigingen in Europa, Afrika en het Midden-Oosten, zetten we zo’n 200 miljoen euro om. Een hele organisatie, zou je denken. Niets is minder waar. Korte lijnen, open deuren en een informeel karakter maakt dat wij snel te kunnen schakelen op directie-, management- en operationeel niveau.

Van den Bosch

Van den Bosch
Van Konijnenburgweg 60
4612 PL Bergen op Zoom
https://www.vandenbosch.com/nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Wanneer iemand geïnteresseerd is om deze week langs te komen, spreken we van te voren een tijdstip af. Dan zal de Teamleader Operations of de recruiter een rondleiding geven op ons terrein en meer vertellen over Van den Bosch en de werkzaamheden.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m vrijdag 14 oktober 2022.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
Van den Bosch ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Van den Bosch gedeeld.