Taxibedrijf Geers B.V.
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij je te bieden?

Ons bedrijf kijkt naar de wensen en mogelijkheden van elke chauffeur, voor vrijwel iedereen is er een passend werkaanbod te vinden binnen ons bedrijf. In overleg worden de dagen en werktijden bepaald met de chauffeur.

Verder helpen we ook (aankomend) chauffeurs met het behalen van de verplichte taxipas als zij deze nog niet in het bezit hebben d.m.v. een betalingsregeling.

Het bruto uurloon ligt tussen 13,73 euro en 15,76 euro, afhankelijk van ervaringsjaren op de taxi (excl. 8% vakantiegeld en excl. 9,7% vakantierecht).

Het is een zeer afwisselende baan met veel klantcontact. Het beroep van taxichauffeur is erg geschikt voor mensen die houden van autorijden en graag onderweg zijn. Ben je een kantoorbaan of is het werken in een fabriek niet jouw ding, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Omschrijving bedrijf

Wij zijn als taxibedrijf al meer dan 20 jaar een begrip in Bergen op Zoom en omstreken en daarmee de aangewezen partner voor personenvervoer. Taxibedrijf Geers B.V. verzorgt dagelijks het vervoer van meer dan 1000 personen.

Wij verzorgen o.a. het Deeltaxi vervoer (WMO), leerlingenvervoer, uiteenlopende dagbestedingen, zorgvervoer, luchthavenvervoer en zakelijk vervoer. Elke dag is anders en dat maakt het werk zo leuk!

Taxibedrijf Geers B.V.

Taxibedrijf Geers B.V.
Oude Moerstraatsebaan 86
4614 RR Bergen op Zoom
http://www.taxigeers.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op dinsdag 10 oktober en vrijdag 13 oktober is er een vrije inloop. Bezoekers zijn bij ons welkom tussen 10:00-18:00. Tijdens deze dagen kunnen de bezoekers kijken hoe het achter de schermen gaat bij een taxibedrijf. Er zijn ook beperkt mogelijkheden om mee te rijden met een taxichauffeur om de werkzaamheden te zien.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
Taxibedrijf Geers B.V. ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Taxibedrijf Geers B.V. gedeeld.