stichting Goed Ontmoet voedselbanken
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij u te bieden?

Je verdient er geen geld mee maar je bouwt mee aan de samenleving waar je actief bij wordt betrokken, die wordt er groter, mooier en rijker van. je ontmoet nieuwe mensen en kennissen, je ontplooit je op andere terreinen en je maakt jezelf trots

Omschrijving bedrijf

Ook in West Brabant en in Zeeland leven veel mensen op of onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen deze mensen door ze tijdelijk voedselpakketten te geven. Om onze klanten waardevolle pakketten te kunnen geven werken wij samen met bedrijven, instellingen en overheden. Zo zorgen we er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedselverspilling wordt voorkomen en het milieu minder wordt belast.
Stichting Goed Ontmoet zet zich met uitgiftepunten in 6 gemeenten - Roosendaal, Halderberge, Steenbergen, Bergen op Zoom, Tholen en Woensdrecht- al jaren in om klanten van voldoende eten te kunnen voorzien.
De producten worden door leveranciers gratis ter beschikking gesteld. Om de zelfredzaamheid van onze klanten te vergroten, werken we samen met lokale organisaties die hen helpen om weer op eigen benen te staan. Voedselhulp moet altijd tijdelijk zijn is ons uitgangspunt !

stichting Goed Ontmoet voedselbanken

stichting Goed Ontmoet voedselbanken
Abraham de Haanstraat 14
4624 HX Bergen op Zoom
http://www.goedontmoet.com

Wanneer kan ik op bezoek komen?

dinsdag, woensdag en donderdag 17, 18 en 19 maart ben je welkom in ons centraal magazijn te Bergen op Zoom. Je krijgt dan uitleg over onze doelstelling en werkwijze en een korte rondleiding. dit duurt ca. 30 tot 45 minuten. Omdat wij alles met vrijwilligers doen en low budget wordt er helaas geen koffie o.i.d. geserveerd maar zien we je graag komen

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.