Ricoh DHL
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij je te bieden?

Wij houden een interessante bedrijfspresentatie met aansluitend een rondleiding (en dus een kijkje in de keuken) bij Ricoh/DHL. Je krijgt een overzicht van de vacatures en werkplekken in de organisaties en een leuke goodiebag!

Omschrijving bedrijf

Ricoh is opgericht in 1936, en levert diensten op het gebied van Document Management, Consultancy, Software en Hardware aan bedrijven over de hele wereld. Wij zijn Ricoh Europe Supply Chain Management (RESCM), de centrale logistieke locatie voor het transport van onze Ricoh producten in EMEA (Europe, Middle-East & Africa). De producten die wij in ons Warehouse opslaan zijn; printers in allerlei soorten en maten, office supplies zoals papier & toners én service parts, zodat we de printers van onze klanten ook kunnen repareren, mocht er iets aan de hand zijn. DHL Supply Chain verzorgt in nauwe samenwerking met Ricoh alle werkzaamheden in het Warehouse, zodat alle Ricoh producten op de juiste manier en zo efficiënt mogelijk op hun eindbestemming aankomen.

Een uitdagende, logistieke omgeving waarin veel oog is voor duurzaamheid, medewerkersbetrokkenheid en innovatie. Klinkt dit je als muziek in de oren, meld je dan nu aan voor een eerste digitale kennismaking met DHL en Ricoh. Maak kennis met beide bedrijven tijdens dit online evenement, waarin wij je meenemen in onze wereld. Heb je interesse om verder te praten met één van onze medewerkers of wil je meer informatie over een bepaald onderwerp? Meld je dan aan zodat we met elkaar in contact kunnen komen. We nemen graag de tijd voor je om je vragen te beantwoorden. En wie weet, loop jij binnenkort bij ons binnen voor een sollicitatiegesprek!

Ricoh DHL

Ricoh DHL
Blankenweg 24
4612 RC Bergen op Zoom
https://www.ricoh-europe.com/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

We ontvangen belangstellenden graag op maandag 9 en donderdag 12 oktober.
We zullen met alle aanmeldingen specifiek kijken wat een geschikte tijd is, het liefste een moment op maandag en een moment op donderdag om zo ook een groep bij elkaar te krijgen.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
Ricoh DHL ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Ricoh DHL gedeeld.