Raben Netherlands
(Etten-Leur)

Wat hebben wij je te bieden?

- Innovatief bedrijf
- Mooi en nieuw wagenpark
- Mogelijkheden voor doorgroeien binnen de organisatie
- Mogelijkheden tot het volgen van een opleiding; BOL, BBL, interne opleiding, opleiding tot chauffeur

Omschrijving bedrijf

We zijn een van oorsprong Nederlands Transportbedrijf met inmiddels uitbreidingen naar 14 Europese landen. Dankzij onze goede vloot aan transportmiddelen, een uitgebreid netwerk van verschillende depots en moderne warehouses in Europa zijn we trots op het leveren van de hoogste kwaliteit. Maar We zijn een van oorsprong Nederlands Transportbedrijf met inmiddels uitbreidingen naar 14 Europese landen. Dankzij onze goede en moderne vloot aan transportmiddelen, een uitgebreid netwerk van verschillende depots en moderne warehouses in Europa zijn we trots op het leveren van de hoogste kwaliteit. Maar het belangrijkste is dat we ons onderscheiden met onze toegewijde en individuele benadering van alle klanten, met dank aan onze medewerkers, hun professionele aanpak, begrip van de behoeften van de klant en toewijding aan elk afzonderlijk project.

We zijn er voor onze klanten en we zijn net als zij. We kennen en begrijpen hun verwachtingen, vereisten en doelen die ze willen bereiken, omdat we in onze gelederen logistieke professionals hebben die privé enthousiast zijn over verschillende industrieën, consumenten. We zijn een van oorsprong Nederlands Transportbedrijf met inmiddels uitbreidingen naar 14 Europese landen. Dankzij onze goede vloot aan transportmiddelen, een uitgebreid netwerk van verschillende depots en moderne warehouses in Europa zijn we trots op het leveren van de hoogste kwaliteit. Maar het belangrijkste is dat we ons onderscheiden met onze toegewijde en individuele benadering van alle klanten, met dank aan onze medewerkers, hun professionele aanpak, begrip van de behoeften van de klant en toewijding aan elk afzonderlijk project.
Raben werkt continu aan ontwikkeling, al 90 jaar lang. Iedere dag veroveren we de Europese- en Nationale wegen. We hebben meer dan 160 locaties in 15 landen, en dat is nog steeds niet voldoende! Dat is waarschijnlijk waarom we de reputatie hebben van “Leader in the logistics sector”.
Dat weerhoudt ons er echter niet van om echt een leuke tijd te hebben op het werk en daarbuiten.

Raben Netherlands

Raben Netherlands
Parallelweg 3
4878 AH Etten-Leur
https://nederland.raben-group.com/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Graag willen we op vrijdag 13 oktober ons bedrijf een dagdeel/middag openstellen met;

-Presentatie; over wat er binnen Raben Netherlands gebeurt
-Presentatie; inzicht afdeling planning
-Presentatie; voor chauffeurs in opleiding
-Rondleiding

Bij interesse is het mogelijk meer inzicht te geven betreft de afdeling planning. (Graag aangeven bij opgave)
Voor (toekomstige) chauffeurs/ geïnteresseerden in opleiding kunnen we ons modern wagenpark bezichtigen. (Graag aangeven bij opgave)

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
Raben Netherlands ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Raben Netherlands gedeeld.