PreZero Energy Roosendaal
(Roosendaal)

Wat hebben wij u te bieden?

Wij hebben regelmatig vacatures. Op het moment hebben wij een aantal plekken vrij binnen onze Technische Dienst: monteur E&I, monteur WTB, BBL-er E&I, project-engineer, magazijnmeester.
Ook staan wij open voor het zoeken naar zinvolle mogelijkheden voor mensen die wat meer moeite hebben met het vinden van een plekje op de arbeidsmarkt.

Omschrijving bedrijf

Brandbare afvalstromen die niet geschikt zijn voor recycling zet PreZero om in duurzame energie. Dit doen wij in onze afvalenergiecentrale PreZero Energy in Roosendaal. Deze moderne centrale wekt ongeveer 277.000 MWh aan elektriciteit op. De opgewekte elektriciteit wordt direct aan het net geleverd. Daarnaast wordt de warmte van de installatie geleverd aan nabijgelegen glastuinbouw en een nieuwbouwwijk in Roosendaal. En we zijn bezig met een vooruitstrevend project waar we hier heel enthousiast van worden: het leveren van CO2 en warmte via ondergrondse pijpleidingen aan twee grote glastuinbouwgebieden hier in de buurt.

Misschien denk je dat afval verbranden een vies en wellicht wat simpel proces is: Niets is minder waar; we hebben hier een hoog-technologische, state of the art, slechts 10 jaar oude, goed onderhouden, zeer schone installatie staan, met onder andere een uitgebreid rookgasreinigings-deel. We zijn een energiecentrale waarbij de grondstof afval is.

PreZero Energy Roosendaal

PreZero Energy Roosendaal
Potendreef 2
4703 RK Roosendaal
https://prezero.nl/contact/locaties-overzicht/prezero-energy-roosendaal

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Kom kijken bij een afvalenergiecentrale (AEC)! Zie waar jouw vuilniszak terecht komt en hoe wij daar zoveel mogelijk energie en grondstoffen uit terug winnen.
We zullen kort vertellen wat er in onze AEC gebeurt, maar we gaan het vooral bekijken.
Na afloop is er gelegenheid om met medewerkers te praten over wat werken bij PreZero Energy inhoudt; gevoel krijgen voor de banen en gevoel voor de bedrijfscultuur.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m vrijdag 14 oktober 2022.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
PreZero Energy Roosendaal ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met PreZero Energy Roosendaal gedeeld.