Binnenkijken levert altijd wat op!

Wil jij weten waar je past?

Of je nu een baan zoekt, een opleiding, een stageplek of ervaring op wilt doen bij een bedrijf, belangrijk is natuurlijk dat het bedrijf bij je past. Bij een eerste kennismaking weet je vaak al heel veel. Daarom regelen we dat graag voor je. Doe mee met Kijk Binnen Bij Bedrijven en kijk welk bedrijf bij jou past!

Voor wie?

Kijk Binnen Bij Bedrijven is voor iedereen die meer wil weten over werkkansen en -mogelijkheden. Voor scholieren die nog niet goed weten wat ze willen. Voor decanen en docenten om met leerlingen bedrijfsbezoeken te brengen of omdat zij zelf praktijkervaring bij een bedrijf willen opdoen. Voor wie van plan is het roer om te gooien en zich wil oriënteren op een nieuwe loopbaan. Kortom: voor iedereen die zijn horizon wil verbreden. Pak die kans!
 

Hoe werkt het?

Tussen 1 mei en 1 september 2023 konden bedrijven zich aanmelden voor Kijk Binnen Bij Bedrijven via de pagina 'Voor Bedrijven'. Daaruit ontstond een lijst met bedrijven en organisaties die meededen. Zodra het evenement weer van start gaat in 2024, kun je hieronder de aanmeldingen zien. Bij hen kun je binnenkijken. Meestal live, soms digitaal. Je leest meer informatie over het bedrijf en ziet wat ze jou te bieden hebben. Vind je een bedrijf interessant? Schrijf je dan in.

Let op: inschrijven voor een bedrijfsbezoek is nog niet mogelijk. Vanaf dit najaar weer! 

Wat gebeurt er als je je hebt ingeschreven?

Je krijgt bericht van de bedrijven waar je je hebt ingeschreven. Elk bedrijf bepaalt zijn eigen aanpak. Misschien krijg je een rondleiding, presentatie, speeddate of een één-op-één kennismaking. Het bedrijf vindt het leuk dat jij je hebt aangemeld, dus doe je best en zorg dat je op de afgesproken plaats en tijd komt! Let op: de bezoeken zijn niet bedoeld als sollicitatiegesprek.

Meer weten?

Bekijk hier de informatiefolder van 2023 voor bezoekers.

Aanmelden

Aanmelden bij deelnemende bedrijven is niet meer mogelijk.