Hoppenbrouwers Techniek Roosendaal
(Roosendaal)

Wat hebben wij je te bieden?

Ben jij op zoek naar vacatures in Roosendaal? Bij Hoppenbrouwers Techniek zijn we altijd op zoek naar technisch talent. Als eerste autonome vestiging van Hoppenbrouwers zit ondernemendheid in ons DNA. Wij zoeken aanpakkers die met ons aan de slag willen. Ontdek de mogelijkheden en kom werken bij Hoppenbrouwers Techniek Roosendaal.

Vanuit onze vestiging in Roosendaal werken wij aan veel mooie projecten in de werktuigbouwkunde en beveiliging voor klanten in de utiliteit of woningbouw. Of we nu aan de slag gaan met een klein of groot project, voor ons is samenwerken heel belangrijk. Vanzelfsprekend worden de successen ook samen gevierd. We zijn een hechte vestiging en ondernemen veel. We vinden het belangrijk om samen te lunchen, het weekend samen in te luiden en een paar keer per jaar gaan we er samen op uit. In Roosendaal zijn we op zoek naar kansendenkers en kartrekkers met een positieve mindset. Samen zien we ieder project als een kans voor ontwikkeling voor jou en je team.


Omschrijving bedrijf

Hoppenbrouwers Techniek Roosendaal staat voor grote slagkracht, veel kennis en complete ontzorging. Én dezelfde korte lijnen als je gewend bent bij een kleine installateur. Omdat we alle disciplines -elektrotechnisch en werktuigbouwkundig- in huis hebben, werken onze teams veel samen en is geen utiliteitsproject te moeilijk. Mocht er dan tóch eens extra hulp nodig zijn, dan kunnen we rekenen op onze collega’s van andere vestigingen.

Over Koninklijke Hoppenbrouwers Techniek
Hoppenbrouwers Techniek is de technische dienstverlener die van A tot Z ontzorgt. Het bedrijf begon meer dan 100 jaar geleden als éénmanszaak in Udenhout. Nu ontwerpt, installeert en onderhoudt Hoppenbrouwers vanuit 22 vestigingen in Nederland elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor bedrijfsleven, industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. De 1850 medewerkers staan op één binnen het bedrijf; tevreden medewerkers zorgen tenslotte voor tevreden klanten. Met plezier helpen zij de ambitie van Hoppenbrouwers waar te maken: de beste en meest duurzame technisch dienstverlener van Nederland worden.

Hoppenbrouwers Techniek Roosendaal

Hoppenbrouwers Techniek Roosendaal

Hoppenbrouwers Techniek Roosendaal
Gewenten 18
4704 RD Roosendaal
https://www.werkenbijhoppenbrouwers.nl/vestigingen/werken-in-roosendaal

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Alle dagen van deze week open wij onze deuren voor bezoekers tussen 8:00 en 16:30. We plannen gewoon samen een moment in voor een rondleiding op de vestiging, een kopje koffie en een vrijblijvend gesprek én je krijgt een kijkje in onze praktijkschool.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
Hoppenbrouwers Techniek Roosendaal ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Hoppenbrouwers Techniek Roosendaal gedeeld.