Enexis Netbeheer, Infra, Vesting West-Brabant
(Roosendaal)

Wat hebben wij je te bieden?

Kom een kijkje nemen op dinsdag 10 oktober of donderdag 12 oktober bij Enexis Roosendaal en ontdek wat wij als Netbeheerder te bieden hebben. Werken bij Enexis betekent werkzaam zijn in een dynamische omgeving, waarbij vrijwel geen werkdag hetzelfde is.

In Roosendaal hebben we een oefenruimte waarbij we het werkveld een stuk naar binnen hebben gebracht. Denk hierbij aan gas, laag- en middenspanning werkzaamheden. Wij willen jullie hiermee graag kennis laten maken. Je kan onder begeleiding een stuk praktijk oefenen in deze ruimte en praten met collega's uit het werkveld. Verder voorzien we je van informatie en kunnen we antwoord geven op al jouw vragen.

Wist je al?
Binnen Enexis kun je een MBO of HBO opleiding volgen, waarbij praktijk en klassikaal onderwijs gecombineerd wordt. Daarnaast bieden wij interessante stageplekken aan. Kom hierover ook meer te weten.

Energievoorziening moet veilig en betrouwbaar zijn. Daarom stellen wij hoge eisen aan onze organisatie op het gebied van veilig werken, elkaar versterken, duurzame impact en financieel stabiel. We willen onze klanten snel aansluiten op het net en zijn druk bezig met het realiseren van het energienetwerk voor de toekomst. Enexis is toekomstgericht, betrouwbaar en transparant. Hier kunnen we jouw energie goed bij gebruiken!

Kom jij bij ons binnen kijken?!

Omschrijving bedrijf

Enexis Netbeheer is 1 van de 6 regionale netbeheerders in Nederland. Onze belangrijkste taak als netbeheerder is het aanleggen en onderhouden van het gas- en elektriciteitsnet in Nederland. Ook zorgen we voor de transport van energie. We vervoeren energie van zonneparken en windmolens naar bedrijven of huizen.

Bij Enexis zorgen we met ons netwerk dus voor energie in jouw leven. Via duizenden kilometers aan kabels en leidingen onder de grond. Hierdoor kan jij onder andere je telefoon opladen.

Enexis Netbeheer, Infra, Vesting West-Brabant

Enexis Netbeheer, Infra, Vesting West-Brabant
Zwaanhoefstraat 12
4702 LC Roosendaal
https://www.enexis.nl/storingen-en-onderhoud/roosendaal

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op dinsdag 10 en donderdag 12 oktober stelt Enexis zich de gehele werkdag open voor geïnteresseerden. We bespreken in overleg graag een tijdsblok. Mocht een andere dag (9,11 of 13 oktober) beter uitkomen, neem dan contact met ons op. We bekijken graag de mogelijkheden.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
Enexis Netbeheer, Infra, Vesting West-Brabant ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Enexis Netbeheer, Infra, Vesting West-Brabant gedeeld.