Boels Rental
(Roosendaal)

Wat hebben wij je te bieden?

Wij bieden een leuk en afwisselend werk aan. In een leuk en gezellig team zorg je elke dag dat de alle klanten het materiaal krijgen die ze graag willen hebben,

Omschrijving bedrijf

Bij Boels staat de klant écht centraal. Wij begrijpen onze klanten en geven ze professioneel advies over welke oplossingen, machines en materialen het meest geschikt zijn voor hun projecten. Dankzij onze jarenlange ervaring, flexibele service, betrouwbaarheid en goed onderhouden en gecertificeerd materieel maken we van iedere uitdaging een succesvol project.

In ons assortiment van 800.000 verhuuritems vindt u de juiste verhuurapparatuur voor uiteenlopende toepassingen, omgevingen, industrieën en sectoren. Van compleet materieelbeheer en bouwmaterialen voor grote bouwbedrijven tot machineverhuur aan zelfstandige aannemers en gereedschap verhuur aan particulieren. En van specialistisch materieel voor de industrie, infra en evenementen tot milieuvriendelijke ECO-label machines en bouwplaats gereedschappen.

Boels Rental

Boels Rental
Tussenriemer 2
4704 SR Roosendaal
http://www.boels.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Iedereen is van harte welkom op dinsdag 10 oktober van 12.00 tot 16.00 uur. Kom gezellig langs en maak kennis met een bedrijf waar elke dag anders is.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
Boels Rental ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Boels Rental gedeeld.