AVT
(Roosendaal)

Wat hebben wij je te bieden?

Wij hopen jou een leuke baan/stage aan te kunnen bieden. Je gaat met een leuke goodiebag naar huis.

Omschrijving bedrijf

AVT Truck- en Trailerservice is ruim 55 jaar een familiebedrijf in de truck- en trailerservice. We hebben vakmensen in dienst of we leiden ze zelf op. Alles is mogelijk. Als je je wilt ontwikkelen ben je bij AVT op het juiste adres. Erkend leerbedrijf, leermeesters in dienst die de jeugd opleiden tot vakmensen!
We bieden alles in onder 1 dak voor wat betreft trucks- en trailers. Van schadeherstel tot nieuwbouw, van reparatie tot onderhoud en keuringen, van opbouwen tot slangen en koppelingen. Zowel de grote en kleine vervoerders zijn onze klant, maar ook de afvalverwerkers en de kleine zelfstandige om de hoek. Als familiebedrijf ademen wij de familiesfeer en het wij-gevoel. Jij bent onderdeel van onze familie! Dit uit zich zelfs in de scanners die voorzien zijn van je naam met foto.. Bij ons ben je absoluut geen nummer maar een familielid. AVT heeft vestigingen in Roosendaal, Waddinxveen, Moerdijk, Breda (Hazeldonk) en Hoogvliet.

AVT

AVT
Steenovenstraat 1
4706 RA Roosendaal
http://www.avt.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Ben jij benieuwd hoe het is om bij AVT te werken? Óf ben jij benieuwd hoe een stage binnen AVT eruit ziet? Dan ben je op de juiste plek! Wij ontvangen je graag voor een leuke rondleiding en een kopje koffie. Op deze dag laten wij AVT van binnen uit zien en staan wij open om al jouw vragen te beantwoorden. Je bent welkom op maandag t/m vrijdag.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
AVT ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met AVT gedeeld.