Agridienst Uitzendbureau
(Steenbergen)

Wat hebben wij je te bieden?

Bij Agridienst is je kans op een baan echt groot
‘Direct, nuchter en geen ‘blabla’: dat is wat Agridienst kenmerkt. En door die aanpak is je kans op een baan via ons echt groot. Zeker gezien het alsmaar toenemende aantal sectoren waarin we actief zijn. Wij zoeken een baan die past bij jouw ervaring en achtergrond. Voor ons staat één ding voorop: wij zorgen voor een goede match tussen jou en de opdrachtgever. Zodat iedereen goed geholpen is’.

Omschrijving bedrijf

Agridienst is al ruim 20 jaar bekend op de arbeidsmarkt als het vakkundige, betrouwbare en bovenal persoonlijke familiebedrijf in Zuid-West Nederland.

Ons dienstenpakket is breed en daarom zijn wij voor veel bedrijven partner in arbeid. Door onze ruime ervaring leveren wij vakwerk op elk niveau. Agridienst staat bekend om zijn ervaren arbeidskrachten, die van aanpakken weten en affiniteit hebben met de sector waarin ze werkzaam zijn. En niet onbelangrijk; onze medewerkers zijn merendeels Nederlandstalig. Net zo gemakkelijk. Onze kantoormedewerkers kennen de sectoren en weten welke arbeidskracht bij welke opdrachtgever past. Dat is onze kracht!

Agridienst Uitzendbureau

Agridienst Uitzendbureau
Prins Reinierstraat 12
4651 RZ Steenbergen
http://www.agridienst.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Wij kunnen alle werkdagen tussen 8:00 uur en 17:00 uur mensen ontvangen. Wel graag op afspraak, zodat we zeker weten dat we genoeg tijd vrij kunnen maken. We zullen dan in een persoonlijk gesprek nagaan wat de mogelijkheden zijn en of

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
Agridienst Uitzendbureau ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Agridienst Uitzendbureau gedeeld.