Agridienst uitzendbureau
(Steenbergen NB)

Wat hebben wij u te bieden?

Wij hebben diverse vacatures in verschillende sectoren. Wij hebben zowel tijdelijk- als werk voor een langere periode beschikbaar. Daarnaast zijn wij ook op zoek naar medewerkers voor een rechtstreeks dienstverband bij onze opdrachtgevers.

Omschrijving bedrijf

Over Agridienst:
Oorspronkelijk was het bedrijf puur agrarisch gericht, vanwege de historische achtergrond en de ruime expertise op dit terrein. In de loop der jaren echter groeide Agridienst uit tot een op een breed gebied opererend uitzendbureau waarbij we veel breder zijn geworden dan alleen agrarisch.

Persoonlijke aanpak
Agridienst onderscheidt zich door de directe, persoonlijke aanpak, de korte lijnen en grote betrokkenheid bij zowel de ondernemingen waarvoor wij werken, als bij de medewerkers die door ons worden uitgezonden. Die medewerkers worden streng geselecteerd op kunde, kennis en motivatie. Daarbij werken wij alleen met mensen die de Nederlandse taal spreken.

Vast aanspreekpunt
Door onze gedegen en betrouwbare manier van werken hebben wij een uitstekende naam opgebouwd. Dagelijks werkt ons ervaren team er hard aan om die reputatie in stand te houden. Daarbij zijn we een vast aanspreekpunt voor zowel de klant als onze medewerkers. Wij zorgen ervoor dat de juiste persoon op de juiste plaats wordt ingezet en ondersteunen onze relaties op het gebied van personeelszaken.

Voor meer informatie neem contact met ons op via 0167-563500 (24/7) of kijk op onze website www.agridienst.nl






















Agridienst uitzendbureau

Agridienst uitzendbureau
Hoogstraat 7
4651 VA Steenbergen NB
http://agridienst.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Bezoekers zijn 18 en 19 maart welkom tussen 8.00 uur en 17.00 uur.
De koffie staat klaar en wij zullen alle bezoekers persoonlijk te woord staan. De wensen en behoefte van de bezoekers en ons aanbod bespreken.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.