ZEP XL
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij je te bieden?

Graag geven wij informatie over ons bedrijf en kunnen we op diverse thema's uitleg geven wat we te bieden hebben. Zo zijn we op zoek naar collega's en kunnen we ook voor zorgvragers mogelijk een oplossing bieden.

Omschrijving bedrijf

Visie ZEP XL en ZEP Werkt

We stellen vragen en zijn nieuwsgierig. Dit geldt ten aanzien van onze bewoners en deelnemers, collega’s en derden. Zo weten we altijd wat er écht speelt.

Door vragen te stellen gaan we op zoek naar de werkelijke behoefte(n) van onze cliënten. Door de antwoorden die gegeven worden, kunnen we beter inspelen op de individuele zorgvraag.

Het stellen van vragen heeft veel voordelen, zowel voor onze cliënten als voor ons. Bij ZEP XL en bij ZEP Werkt nemen we niet zomaar iets aan. Om goed de hulpvraag van iedere cliënt te beantwoorden zijn we zo creatief mogelijk. Omdat geen cliënt hetzelfde is, is iedere oplossing uniek. Dát verstaan wij onder persoonlijke begeleiding en hulpverlening.

Dit alles doen we ook als collega’s. Zo blijven we altijd nieuwsgierig en dagen we elkaar uit niet te blijven hangen in overtuigingen en concepten. Doorvragen waarom een collega heeft gekozen voor een bepaalde interventie is leerzaam en geeft (nieuwe) inzichten.

Kijk voor meer informatie op www.zepxl.nl

ZEP XL

ZEP XL
Pergolesilaan 4
4614 VV Bergen op Zoom
http://www.zepxl.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Je bent welkom op donderdag 12 oktober van 09.00-12.00uur en van 13.00-15.00uur.
We nodigen je graag uit voor een rondleiding om op een informele manier kennis te maken met ons bedrijf.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
ZEP XL ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met ZEP XL gedeeld.