WeScaleUp
(Roosendaal)

Wat hebben wij je te bieden?

WeScaleUp biedt geïnteresseerden een uitstekende kans om meer te weten te komen over onze werkwijze en de digitale wereld in zijn geheel. Voor studenten en stagiairs bieden we een unieke mogelijkheid om praktijkervaring op te doen op het gebied van webdesign, webhosting, branding en campagnes. Bij ons kunnen ze de kneepjes van het vak leren in een ondersteunende, innovatieve en dynamische omgeving.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het bekijken van onze operaties, bieden we de kans om ons team aan het werk te zien. Hierdoor krijgen ze een beter inzicht in de dagelijkse werkzaamheden van een vooruitstrevend digitaal bedrijf en kunnen ze onze passie voor het leveren van hoogwaardige, digitale oplossingen ervaren.

Kortom, bij WeScaleUp hebben we belangstellenden veel te bieden, van waardevolle leerervaringen tot inspirerende inzichten in de digitale industrie.

Omschrijving bedrijf

WeScaleUp is een toonaangevend digitaal bedrijf gespecialiseerd in webdesign, webhosting, branding en campagnes. Ons deskundige team van designers, developers en marketeers werkt nauw samen om innovatieve en effectieve digitale oplossingen te creëren. We helpen merken om zich te onderscheiden in de digitale wereld door middel van indrukwekkende websites, betrouwbare hosting, onderscheidende branding en doeltreffende campagnes. Tijdens een bezoek kun je ons team in actie zien en krijg je een voorproefje van hoe we merken helpen groeien en zich te onderscheiden.

WeScaleUp

WeScaleUp
Burgemeester Prinsensingel 61
4701 HK Roosendaal
http://www.wescaleup.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

We zijn de hele week geopend voor bezoekers, zodat iedereen de kans krijgt om bij WeScaleUp een kijkje te nemen op de werkvloer.


Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
WeScaleUp ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met WeScaleUp gedeeld.