WeScaleUp
(Roosendaal)

Wat hebben wij je te bieden?

Volg je op dit momenteel een opleiding in de richting van Multimedia op het MBO of HBO en zoek je een stage waarin je jouw designskills tot nieuwe levels kan brengen? Zoek niet verder want bij WeScaleUp heb je alle ruimte om je verder te ontwikkelen tot een steengoede interface designer in een ondernemende omgeving.

Bij ons haal je geen koffie voor anderen, want dat doet iedereen maar lekker zelf. Nee, bij ons werk je aan de lopende band door aan verschillende digitale uitingen.

Denk aan: webdesigns voor websites, webshops en online software, maar ook digitale uitingen voor onze eigen sociale media kanalen of display advertenties die je maakt voor ons online marketing team.
Daarnaast zijn er mogelijkheden om bij interesse meer te leren over ondernemerschap, webhosting en drone-/ foto-/ videografie.

Omschrijving bedrijf

WeScaleUp is een digitaal marketingbureau dat gespecialiseerd is in het helpen van bedrijven om hun online aanwezigheid te versterken en hun digitale marketingdoelen te bereiken.

Wij bieden het totaalpakket voor het verbeteren van de online aanwezigheid, waaronder webdesign, SEO, SEA, social media marketing, en contentcreatie.

Wij zetten ons in om gepersonaliseerde en effectieve oplossingen te bieden die zijn afgestemd op de unieke behoeften van elke klant. Bij WeScaleUp geloven we in het bouwen van duurzame relaties met onze klanten door innovatie, kwaliteit en uitstekende klantenservice, en streven we ernaar om elke onderneming te helpen groeien en bloeien in de digitale wereld.

WeScaleUp

WeScaleUp
Westelijke Havendijk 15c
4703 RA Roosendaal
http://www.wescaleup.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Wij zijn op maandag 14 en woensdag 16 oktober beschikbaar om bezoek te ontvangen en zullen de tijd nemen om antwoord te geven op al jullie vragen.

WeScaleUp ontvangt bezoekers op ma 14 oktober 2024 , wo 16 oktober 2024 .

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden van maandag 9 september 2024 t/m donderdag 10 oktober 2024.