Vovosa Interieurbouw
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij je te bieden?

We geven je een inkijk in onze werkplaats en laten je kennismaken met de mooie projecten waar wij aan werken. Wie weet zie jij de mogelijkheden om te werken binnen Vovosa.

Omschrijving bedrijf

Bij Vovosa hebben we een passie voor het creëren van unieke en functionele interieurs die de verbeelding prikkelen. Met onze uitgebreide expertise en vakmanschap realiseren we op maat gemaakte particuliere en zakelijke interieurontwerpen. Of het nu gaat om het transformeren van een huis, kantoor, winkel of restaurant, ons getalenteerde team bestaande uit interieurbouwers en vakmensen staat klaar om elk ontwerp en visie werkelijkheid te laten worden. Bij Vovosa hechten we veel waarde aan kwaliteit en vakmanschap. We werken met de meest moderne en geavanceerde machines, gebruiken alleen hoogwaardige materialen en werken samen met gerenommeerde leveranciers om ervoor te zorgen dat elk interieurproject aan de hoogste normen voldoet. Ons team is toegewijd aan vakmanschap en aandacht voor detail, en we streven ernaar om elk project met uitmuntendheid af te leveren. Dit doen we altijd in samenspraak met de klant. Kwaliteit, perfectie en werkplezier staan bij ons voorop.

Vovosa Interieurbouw

Vovosa Interieurbouw
Oude Moerstraatsebaan 58
4614 RR Bergen op Zoom
http://www.vovosa.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Kom kennismaken onder het genot van een bakje koffie en ga mee met de rondleiding door de werkplaats. We ontvangen je graag van maandag 9 t/m donderdag 12 oktober.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
Vovosa Interieurbouw ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Vovosa Interieurbouw gedeeld.