Stichting De Kringloper
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij je te bieden?

We zijn een erkend leerbedrijf en hebben verschillende stageplaatsen voor diverse opleidingen. Via afdeling KANS zijn er mogelijkheden voor arbeidsmatige dagbesteding of trajecten via het Werkplein Hart van West-Brabant, ISD en het UWV.

Daarnaast zijn we altijd op zoeken naar nieuwe collega's (regulier/vrijwilligerswerk of via het doelgroepregister) die ons team kunnen versterken.

Bij ons doe je ervaring op in de kringloopbranche o.a.:
- Winkel
- Magazijn

Omschrijving bedrijf

Stichting De Kringloper is een organisatie voor mens en milieu. In de verschillende Kringloopwarenhuizen komen de twee doelstelling samen: het stimuleren van hergebruik en het helpen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Stichting De Kringloper is belast met het verkleinen van de afvalberg. Concreet: bruikbare goederen krijgen een tweede leven. Naast deze doelstelling zijn er nog twee belangrijke doelstellingen. De ene doelstelling is het scheppen van loonvormende arbeid de andere is mensen met een zekere afstand tot de arbeidsmarkt te helpen deze afstand te overbruggen, o.m. door vormende activiteiten. De laatste doelstelling wordt verwezenlijkt via afdeling KANS (Kringloper Arbeidstoeleiding Nieuwe Stijl). Kijk voor meer informatie op onze website.

Stichting De Kringloper

Stichting De Kringloper
Van Konijnenburgweg 51
4612 PL Bergen op Zoom
http://www.kringloper.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

U kunt Stichting De Kringloper bezoeken op dinsdag 10 oktober. Om 10:00 uur kunt u zich melden bij de kassa voor de rondleiding Kijk binnen bij De Kringloper. De rondleiding start met een kopje koffie en eindigt met een leuk presentje. De totale rondleiding duurt max. 45 minuten.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
Stichting De Kringloper ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Stichting De Kringloper gedeeld.