SDW locatie Colweghe
(Halsteren)

Wat hebben wij u te bieden?

Ben je benieuwd naar welk werk je kan doen bij dagcentrum de Colweghe? Dus hoe het is om te werken bij de houtbewerking, creatief of in de lunchroom, zowel als medewerker of als begeleider van onze medewerkers?
Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk of wil je gewoon eens een kijkje komen nemen wat we allemaal doen bij de Colweghe? Kom dan kennismaken met ons bedrijf.
Onze medewerkers leiden je in een groep van maximaal zes personen rond. We kiezen bewust voor kleine groepjes, omdat het ook voor onze medewerkers spannend is om je rond te leiden. Je krijgt tijdens de rondleiding korte workshops om ons werk beter te leren kennen. Hierdoor krijg je op een leuke en actieve manier een inkijkje in het werk bij de Colweghe.

Omschrijving bedrijf

SDW biedt ondersteuning aan mensen met een beperking op het gebied van wonen, werken. leren en vrije tijd.
Een van de locaties van SDW is de Colweghe aan de Dorpsstraat 30 in Halsteren. De Colweghe is een activiteitencentrum voor mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand vanaf 16 jaar. Voor mensen met een autismespectrumstoornis hebben we een aparte groep: ’t Werkatelier. Binnen de Colweghe hebben we niet alleen een lunchroom, maar ook houtbewerking en creatief. Hier worden cadeauartikelen gemaakt voor de verkoop. De cliënten die hier aan het werk zijn, dus onze medewerkers, zullen de rondleiding en workshop geven.

SDW locatie Colweghe

SDW locatie Colweghe
Dorpstraat 30
4661 HP Halsteren
http://www.sdwzorg.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Maandag 16 maart van 10:00 tot 12:00 uur
Maandag 16 maart van 13:30 tot 15:30 uur
Woensdag 18 maart van 10:00 tot 12:00 uur

Per dagdeel is er ruimte voor maximaal 6 deelnemers. Het programma bestaat uit een rondleiding en een kleine workshop gegeven door onze medewerkers.
Graag aanmelden voor 12 maart.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m donderdag 12 maart 2020.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
SDW locatie Colweghe ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met SDW locatie Colweghe gedeeld.