Politie Zeeland -WestBrabant
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij u te bieden?

Diverse teams/locaties binnen de Politie-eenheid Zeeland-West-Brabant staan te springen om betrokken burgers zo als jij. Ben jij een klantgerichte sociale mens met een gevoel voor relativering? Heb jij lef om met trots en flair een van de visitekaartjes van deze dynamische club te zijn? Sta jij je mannetje/vrouwtje op momenten dat het er toe doet? Dan ben jij de bureau ondersteuner voor de eerste publieksopvang die we zoeken!

Omschrijving bedrijf

De politie is er altijd. Voor een veiliger Nederland.
De politie beschermt de democratie, handhaaft de wet en is het gezag op straat.
Waar nodig biedt de politie de helpende hand. In noodsituaties grijpt zij dwingend in. Waar anderen een stap terug doen, stappen politiemensen naar voren. Als dat nodig is met geweld, desnoods met gevaar voor eigen leven.
De politie werkt actief samen met burgers en partners. Zij heeft oog en oor voor wat er leeft in de samenleving. De politie is er voor iedereen.

Waakzaam en dienstbaar.

Politie Zeeland -WestBrabant

Politie Zeeland -WestBrabant

Politie Zeeland -WestBrabant
Emplacement 2
4611 AZ Bergen op Zoom
http://www.politie.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Politie Zeeland-West-Brabant is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die hun talenten in willen zetten voor een veilige en leefbare samenleving. Wil jij kennis maken met onze organisatie. Dan ben je welkom tijdens de week 'KIJK BINNEN BIJ BEDRIJVEN' Op het politie bureau Bergen op Zoom. Wij zullen je informeren over het (vrijwilligers)werk en de mogelijkheden binnen de Politie. Meld jij je aan?

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m donderdag 12 maart 2020.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
Politie Zeeland -WestBrabant ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Politie Zeeland -WestBrabant gedeeld.