MediaMarkt Bergen op Zoom
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij je te bieden?

Tijdens het bezoek krijgt men de kans om meer over MediaMarkt te leren: waar staat ons bedrijf voor, wie werken er en welke kansen zijn er? Dit doen we door middel van een rondleiding, presentatie en een verrassende workshop. Aan het einde van het bezoek willen we graag bezoekers enthousiast gemaakt hebben voor een baan in de retail!

Omschrijving bedrijf

Media Markt is het grootste elektronicawarenhuis van Europa met alles op het gebied van elektronica, multimedia, beeld- en geluid, witgoed en klein huishoudelijke producten. Door de komst van Media Markt is de Nederlandse markt voor consumenten elektronica ingrijpend veranderd. Sinds de introductie in 1999 zijn we hard gegroeid. We hebben inmiddels 22 vestigingen en in komende jaren komen er nog ruim 20 bij. Media Markt streeft ernaar nummer 1 te worden in de Nederlandse consumenten elektronica markt. Wij zijn in tien Europese landen vertegenwoordigd: Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Frankrijk, Spanje, Nederland, België, Polen en Hongarije. Internationaal werken meer dan 30.000 medewerkers voor de Media Markt groep. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door openheid, vertrouwen en verantwoording. Als schepper van banen spelen we mee in de hoogste regionen. Onze toekomst: Ons concept (consumenten laten kennismaken met de fascinerende wereld van de elektronica, zo goedkoop mogelijk en zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit) is succesvol! Van daaruit willen we groeien en steeds meer vestigingen in Europa openen. Cultuur: Media Markt heeft een jonge bedrijfscultuur. We zijn informeel en vooruitstrevend. Er zijn geen barrières tussen het management en de medewerkers en we geloven in managers die een voorbeeld zijn voor hun medewerkers. Gemotiveerde medewerkers zijn dé voorwaarde voor succes in de detailhandel. Ze moeten verantwoording nemen, meedenken, betrokken worden en zich ontplooien. Die werkplekken biedt Media Markt. Alle medewerkers worden aangespoord nieuwe ideeën te ontwikkelen, initiatieven te nemen en zich zelf te ontplooien.

MediaMarkt Bergen op Zoom

MediaMarkt Bergen op Zoom
Burgemeester van de Laarstraat 17
4615 PB Bergen op Zoom
https://www.mediamarkt.nl/nl/store/mediamarkt-bergen-op-zoom-876

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Belangstellenden zijn van harte welkom op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur in onze winkel in Bergen op Zoom. Wij hebben ruimte voor ongeveer 10 bezoekers per keer.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
MediaMarkt Bergen op Zoom ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met MediaMarkt Bergen op Zoom gedeeld.