Lamb Weston
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij je te bieden?

Binnen onze fabriek in Bergen op Zoom werken wij met verschillende disciplines en afdelingen. Denk aan Engineering, Quality, Safety, Continuous Improvement, Technische dienst en Productie. Ontwikkeling is voor onze mensen erg belangrijk en wordt vanuit ons als werkgever ook gestimuleerd.

Omschrijving bedrijf

Lamb Weston is een van 's werelds grootste verwerkers van aardappelproducten. Onze diepgevroren frietjes zijn er in alle soorten en maten - perfect voor alle gelegenheden. Wat dacht je van onze Ziggy Fries, CrissCuts of Twister Fries? We leveren ook halffabrikaten voor soep, aardappelpuree of als bindmiddel. En nog veel meer.

Wat we doen, doen we zo duurzaam mogelijk. Duurzaamheid is onderdeel van alles wat we doen. Binnen en buiten. Denk aan duurzamere teelt, behoud van de hoogst mogelijke voedingswaarde van de aardappel en slimme verwerking van onze producten. We leveren friet met een korte eindfrituurtijd. Het resultaat? Vaker frituren op bestelling. Dit betekent minder voedselverspilling. Het betekent ook dat het frituren minder energie kost. We verpakken onze producten efficiƫnt, waardoor onze klanten minder afval overhouden.

Verbeteren zit in ons DNA
We verbeteren. Elke dag opnieuw. Door vragen te stellen, vragen over alle onderdelen van ons proces. En we praten met onze klanten. Dat levert verrassende oplossingen op. Onze aardappelen worden uiteindelijk geserveerd als onderdeel van een voedzame en smakelijke maaltijd. We benutten onze aardappelen zo optimaal mogelijk. Productieresten vormen de grondstof voor andere producten zoals aardappelpuree.

Zoals we al zeiden. We zien niet zomaar een aardappel, we zien kansen.

Lamb Weston

Lamb Weston
Vierlinghweg 33
4612 PN Bergen op Zoom
http://www.lambweston.eu

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Dinsdag 15 oktober van 14.00-17.00 uur

Lamb Weston ontvangt bezoekers op di 15 oktober 2024 .

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden van maandag 9 september 2024 t/m donderdag 10 oktober 2024.