Lamb Weston
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij je te bieden?

Voor onze fabriek in Bergen op Zoom zijn wij continu op zoek naar technisch personeel. Denk aan Operators, Monteurs, Supervisors, Engineers en andere technisch specialisten. Heb jij passie voor food en duurzaamheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Neem een kijkje op onze website voor de vacatures.

Omschrijving bedrijf

Lamb Weston is één van de grootste aardappelproducenten ter wereld. We maken diepgevroren frites in alle soorten en maten en voor alle gelegenheden. Wat denk je van onze Ziggy Fries, CrissCuts of Twister Fries. Ook leveren we halffabrikaten voor soep, voor aardappelpuree of als bindmiddel. En veel meer.

Wat we doen, doen we zo duurzaam mogelijk. Duurzaamheid is bij alles wat we doen onderdeel van ons doen en laten. Binnen ons bedrijf, maar ook daarbuiten. Denk aan duurzamer telen, het behouden van een zo hoog mogelijke voedingswaarde van de aardappel en slimme verwerking van onze producten. We leveren frites die korter gebakken hoeven te worden. Daardoor kan ook beter op bestelling worden gebakken, met minder voedselverspilling tot gevolg. Bovendien kost bakken daardoor minder energie. We verpakken onze producten efficiënter, zodat onze afnemers minder afval hebben.

Bij Lamb Weston zien we geen aardappel. We zien meer. We zien kansen. Kansen om de groeiende wereldbevolking te voeden. Kansen op nieuwe producten voor onze klanten en nieuwe productiewijzen. Dat doen we door onszelf opnieuw uit te vinden. Door onszelf én anderen uit te dagen. Telkens weer.

Lamb Weston

Lamb Weston
Vierlinghweg 33
4612 PN Bergen op Zoom
http://www.lambweston.eu

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Als je kiest voor Lamb Weston dan nemen wij jou mee in de wereld van onze lekkerste frietjes. Je maakt kennis met Lamb Weston als wereldspeler en lokaal met onze mensen in Bergen op Zoom. Je krijgt een proeverij van al onze producten en een rondleiding door onze vol geautomatiseerde fabriek. Wij kijken uit naar je komst op maandag 9 of dinsdag 10 oktober tussen 14-17u, hopelijk jij ook!
We merken dat scholen belangstelling hebben voor een bezoek, dat waarderen we. Toch is onze deelname aan Kijk Binnen Bij Bedrijven bij ons deze keer niet bedoeld voor groepen en scholieren. Leerlingen die op zoek zijn naar een stage/leerwerkplek en een voorkeur hebben voor de voedingsindustrie en/of techniek kunnen met hun eigen naam aanmelden en zijn van harte welkom bij ons.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
Lamb Weston ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Lamb Weston gedeeld.