Helder Bewindvoeringen
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij je te bieden?

Bewindvoering is voor velen een onbekende tak van sport. De taken van een bewindoerder zijn heel divers en gaan verder dan een financieel overzicht maken en betalingen doen. Wij willen hier dan ook graag meer over vertellen.
Bewindvoerder zijn is een leuk en waardevol vak! Iedere dag is anders en je zet je iedere dag in voor de belangen van de persoon die dit zelf (tijdelijk) niet kan.
Tijdens de open ochtenden vertellen wij meer over ons vak en geven wij antwoord op alle vragen en onduidelijkheden die er zijn rondom bewindvoering.

Omschrijving bedrijf

Helder Bewindvoeringen is een middelgroot bewindvoerderskantoor met een vestiging in Bergen op Zoom en Tilburg. We bestaan momenteel 15 jaar en zijn inmiddels een vertrouwd gezicht voor vele cliënten en hulpverlenende instanties in de regio West en Midden-Brabant. Wij bieden beschermingsbewind maar ook budgetbeheer, budgetbegeleiding en maatwerktrajecten op het gebied van financieel advies. Redenen waarom cliënten bij ons komen of worden verwezen is o.a. vanwege gebrek aan overzicht in de financiën, schulden, verslaving en psychiatrische problematiek.
Als bewindvoerder proberen we ons ook steeds meer te richten op het maatschappelijke vraagstuk van de cliënt, wat vaak speelt naast de financiën. Hiervoor is er ook vaak samenwerking met diverse (maatschappelijke) partijen.
Momenteel zijn we naast alles wat we al doen, op zoek naar een geschikte mentor zodat we ook mentorschap aan kunnen gaan bieden.

Helder Bewindvoeringen

Helder Bewindvoeringen
Gagelboslaan 4
4623 AD Bergen op Zoom
http://www.helderbewindvoeringen.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Wil jij ontdekken hoe mooi het werk als bewindvoerder is en wat het werk van een bewindvoerder inhoudt?
Op onderstaande moment(en) ben je van harte welkom bij ons.
Maandag 9 en donderdagochtend 12 oktober van 10.00 tot 12.00 uur.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 oktober 2023.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Je gegevens
Helder Bewindvoeringen ontvangt je gegevens en zal contact met je opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Helder Bewindvoeringen gedeeld.