De Bibliotheek West-Brabant
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij u te bieden?

Diverse vrijwilligersfuncties voor culturele & educatieve activiteiten en cursussen.

Omschrijving bedrijf

De Bibliotheek West-Brabant is de nieuwe naam van de bibliotheek die op 1 januari 2020 ontstaan is uit de fusie van de Bibliotheek Het Markiezaat en de Bibliotheek VANnU. De nieuwe organisatie verzorgt het bibliotheekwerk voor acht gemeenten in West Brabant (Bergen op Zoom, Woensdrecht, Steenbergen, Roosendaal, Halderberge, Zundert, Rucphen en Moerdijk).

De bibliotheek staat midden in de maatschappij met een eigentijdse missie: De bibliotheek
is het lokale fysieke en digitale informatieknooppunt dat de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en volwassenen stimuleert en faciliteert. De bibliotheek schept essentiële voorwaarden voor een leven lang leren, onafhankelijke besluitvorming en de culturele ontwikkeling van individuen en groepen en levert daarmee een cruciale bijdrage aan de democratie en de kennissamenleving. De kernfuncties van de bibliotheek zijn lezen, leren en informeren en daaraan ondersteunend cultuur, ontmoeting en debat.

De Bibliotheek West-Brabant

De Bibliotheek West-Brabant
Kortemeestraat 17, Bergen op Zoom
4611 TK Bergen op Zoom
http://www.markiezaatsbibliotheken.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op donderdag 19 maart van 09:30 – 11:00 uur zullen bezoekers meer te weten komen over de veelzijdigheid van vrijwilligerswerk in de bibliotheek. Na een welkom en korte presentatie over de Bibliotheek West-Brabant zullen de bezoekers een rondleiding krijgen langs de verschillende vrijwilligersfuncties.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m donderdag 12 maart 2020.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
De Bibliotheek West-Brabant ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met De Bibliotheek West-Brabant gedeeld.