Curio sector techniek en technologie
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij u te bieden?

Werken als docent (zij-instroom/aankomend docent/ervaren). Werkervaringsplaatsen. Taaltraining. Mogelijkheden voor samenwerking met bedrijven en instellingen op gebied van opleidingen, omscholing, stages of instroom van beroepskrachten.

Omschrijving bedrijf

Wij zijn Curio. De beroepsopleider van regio West-Brabant. Curio laat jou groeien! Wij verzorgen beroepsonderwijs voor vmbo leerlingen en mbo studenten. Bij Curio staan leerroute èn loopbaan centraal. Bij ons ontdek je waar jouw leer- en werkplezier ligt.

Curio sector techniek en technologie

Curio sector techniek en technologie
Nobellaan 50
4622 AJ Bergen op Zoom
https://www.curio.nl/mbo/techniek-en-technologie/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Altijd al willen werken in het onderwijs? Zoek je een opleiding die bij jou past? Of ben je op zoek naar goed opgeleide beroepskrachten?
Bezoek dan op 19 maart tussen 13.00u en 17.00u Curio techniek en technologie aan de Nobellaan. Wij vertellen dan meer over de beroepsopleidingen van Curio, de mogelijkheden om bij ons te komen werken, of om samen te werken . Tussen 13.00 en 15.00u is ook de mogelijkheid voor een rondleiding door onze locatie.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m donderdag 12 maart 2020.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
Curio sector techniek en technologie ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Curio sector techniek en technologie gedeeld.