3Antonius Marlijn Academie
(Langeweg)

Wat hebben wij je te bieden?

Een rustige en bijzondere leeromgeving.

Omschrijving bedrijf

Wat betekent de 3 in onze naam? 3Antonius is actief op 3 gebieden: zorg, onderwijs en werk.

Op de Antonius hoeve bieden wij in een veilige omgeving arbeidsmatige en onderwijsgerichte dagbesteding en zorg en activering.

Re-integratie en werkfit-trajecten en beschutte stagemogelijkheden. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf voor 30 opleidingen.

Met onze arbeidsmatige en mbo onderwijsgerichte aanpak begeleiden wij (jong) volwassenen terug naar school of naar een (betaalde) baan.

Deze verschillende trajecten bereiden onze ‘leerlingen’ voor op een (betaalde) leerwerkplek in een regulier bedrijf, waarbij het doel is het behalen van een mbo-diploma en/of minstens een mbo-praktijkverklaring. Onze ‘leerlingen’ zijn alle (jong)volwassenen van 15 tot 67 jaar die om moverende redenen uitgevallen zijn op het mbo of ander regulier onderwijs, anderzijds langdurig thuiszitters, statushouders en re-integrerende. In vier verschillende trajecten biedt 3Antonius de voorbereiding op participatie, met als opstap om toch tenminste een stukje formeel mbo-onderwijs (de mbo-praktijkverklaring) te behalen. En wellicht leiden groei van trots en eigenwaarde, en het opbouwen van zelfvertrouwen zelfs tot het behalen van een volledig mbo-diploma. Bij ons moet maar één ding, en dat is willen! Onze leerlingen willen leren, willen ontwikkelen, willen (samen)werken en willen vooral meedoen! Herken jij jezelf hierin, of herkent u als ouder uw kind hierin?
Dan nodigen wij jullie van harte uit om kennis met ons te maken. Jullie zijn meer dan welkom.

3Antonius Marlijn Academie

3Antonius Marlijn Academie
De Langeweg
4771 RB Langeweg
http://www.3Antonius.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Je bent van harte welkom op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09:00 -16:00 uur.

3Antonius Marlijn Academie ontvangt bezoekers op ma 14 oktober 2024 , di 15 oktober 2024 , do 17 oktober 2024 , vr 18 oktober 2024 .

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden van maandag 9 september 2024 t/m donderdag 10 oktober 2024.