3Antonius Marlijn Academie
(Langeweg)

Wat hebben wij u te bieden?

3Antonius is op zoek naar vrijwilligers voor personenvervoer en vrijwilligers die mee willen werken in onze verschillende branches.
Wij bieden ook onbetaalde stageplekken richting begeleider specifieke doelgroepen en onderwijsassistent.

Omschrijving bedrijf

Wat betekent de 3 in onze naam? 3Antonius is actief op 3 gebieden: zorg, onderwijs en werk.

Op de Antonius hoeve bieden wij in een veilige omgeving, arbeidsmatige en onderwijsgerichte dagbesteding en zorg en activering. Ook Re-integratie en werkfit-trajecten en beschutte stagemogelijkheden. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf voor 30 opleidingen.

Met onze arbeidsmatige en mbo onderwijsgerichte aanpak begeleiden wij (jong) volwassenen terug naar school of naar een (betaalde) baan.

Deze verschillende trajecten bereiden onze ‘leerlingen’ voor op een (betaalde) leerwerkplek in een regulier bedrijf, waarbij het doel is het behalen van een mbo-diploma en/of minstens een mbo-praktijkverklaring. Onze ‘leerlingen’ zijn alle (jong)volwassenen van 15 tot 67 jaar die om moverende redenen uitgevallen zijn op het mbo of ander regulier onderwijs, anderzijds langdurig thuiszitters, statushouders en re-integrerende. In vier verschillende trajecten biedt 3Antonius de voorbereiding op participatie, met als opstap om toch tenminste een stukje formeel mbo-onderwijs (de mbo-praktijkverklaring) te behalen. En wellicht leiden groei van trots en eigenwaarde, en het opbouwen van zelfvertrouwen zelfs tot het behalen van een volledig mbo-diploma. Bij ons moet maar één ding, en dat is willen! Onze leerlingen willen leren, willen ontwikkelen, willen (samen)werken en willen vooral meedoen!

3Antonius Marlijn Academie

3Antonius Marlijn Academie
De Langeweg 22a
4771 RB Langeweg
http://www.3Antonius.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op maandag 17, dinsdag 18, donderdag 20 en vrijdag 21 oktober worden bezoekers door onze cliënten ontvangen en verzorgen zij een rondleiding.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m vrijdag 14 oktober 2022.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
3Antonius Marlijn Academie ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met 3Antonius Marlijn Academie gedeeld.