Voetbal vereniging MOC\'17
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij u te bieden?

MOC\'17 is een erkend Leer Werk Bedrijf en kan stage plaatsen aanbieden in verschillende sectoren binnen de vereniging. Deze stages zullen onder deskundige begeleiding gevolgd kunnen worden waarbij de school en de vereniging nauw met elkaar zullen samenwerken.
De stage plaatsen kunnen zowel op sportief vlak als op ondersteunende vlakken zijn. Denk bijvoorbeeld aan assistent trainer, elftal begeleider, organisatorische taken, administratieve taken, ondersteunen klusteam enz. Uiteraard zal er aan bepaalde eisen moeten worden voldaan bij verschillende functies.
Een vereniging als MOC\'17 kan niet zonder vrijwilligers. Daarom kunnen zij deze categorie mensen goed gebruiken. In een gemoedelijke sfeer kunnen deze vrijwilligers diverse taken verrichten waarbij zij ook nog eens praktijkervaring opdoen en daarmee een grotere kans maken op de arbeidsmarkt.
Door middel van een presentatie zal duidelijk gemaakt worden wie en wat MOC\'17 is en zal er een korte rondleiding zijn.

Omschrijving bedrijf

MOC\'17 is een familiare voetbalvereniging in Bergen op Zoom. Het is de grootste voetbalvereniging in de omtrek. Met zowel heren, dames, jongens en meisjesvoetbal. En ook een G team! MOC\'17 tel meer dan 1100 leden waarbij de grootste aantallen in de jeugd spelen.

Voetbal vereniging MOC\'17

Voetbal vereniging MOC\'17
Olympialaan 51
4624 VA Bergen op Zoom
https://www.moc17.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

In tegenspraak tot de genoemde 20 september ( ivm vakantie 4 t/m20 september) zullen de bezoekers op dinsdag 24 september worden ontvangen vanaf 10:00 uur.
Zij zullen opgevangen worden in het clubhuis van MOC\'17.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.