VDV Accountants
(Halsteren)

Wat hebben wij je te bieden?

Volgens ons is accountancy het mooiste vak wat er bestaat. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is het afwisselend en echt mensenwerk. Het gaat niet alleen om cijfers of berekeningen, je bent ook steun en toeverlaat van ondernemers die bijvoorbeeld een financieringsvraagstuk hebben, of meer willen weten over wet- en regelgeving. Je hebt als geen ander zicht op hoe de onderneming in elkaar zit.

Schoolklassen/groepen zijn bij ons welkom.

Omschrijving bedrijf

VDV accountants is een zelfstandig accountantskantoor met vestigingen in Brabant en Zeeland.

Ons team van specialisten biedt een breed scala aan diensten op het gebied van accountancy, loonadministratie en belastingen. We zijn er trots op dat we van A tot Z een totaalconcept kunnen bieden.

Wat maakt ons uniek? Onze interne samenwerking stelt ons in staat om snel te schakelen tussen verschillende deelgebieden. Of je nu geĆÆnteresseerd bent in administratie, financiĆ«le analyses of strategische planning, bij VDV Accountants vind je een uitdagende en dynamische werkomgeving.

VDV Accountants

VDV Accountants
Dorpsstraat 4
4661 HP Halsteren
http://www.vdvaccountats.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Na je aanmelding, maken we graag een persoonlijk afspraak. Alles valt te beluisteren en te vragen over het zeer afwisselende werk op een accountantskantoor, waarbij verschillende functies zijn te bereiken van zowel belastingadviseur tot samenstelaccountant of allerlei verschillende functies van junior tot ervaren assistent.

VDV Accountants ontvangt bezoekers op ma 14 oktober 2024 , di 15 oktober 2024 , wo 16 oktober 2024 , do 17 oktober 2024 , vr 18 oktober 2024 .

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden van maandag 9 september 2024 t/m donderdag 10 oktober 2024.