Stichting Participatiecafé De bunt
(Putte)

Wat hebben wij u te bieden?

Een maatschappelijke stageplaats en werkervaringsplaatsen op het gebied van welzijn, catering, buurtwerk, schoonmaak en binnenkort groenvoorziening.

Vrijwilligers met affiniteit met oud en jong en die het leuk vinden om samen met anderen activiteiten te ondernemen en te begeleiden, een luisterend oor te bieden. Die de capaciteit hebben om te signaleren wat er speelt. Vrijwilligers de willen participeren in de organisatie met een breed werkgebied wat constant in beweging is. Verbindingen leggen tussen jong en oud en met de zwakkere in onze samenleving.

Omschrijving bedrijf

Stichting Participatiecafé De Bunt stelt zich tot doel om een plek te creëren in het dorp waar iedereen welkom is. Door de menging van jong en oud zorg je dat iedereen midden in de samenleving staat. Iedereen wordt gekend in zijn eigenwaarde, wij zoeken naar contact en verbinding met elkaar, dit om uitsluiting van de maatschappij te voorkomen. Ontmoeten in de veilige omgeving van onze “huiskamer”, waar contacten en activiteiten in het teken staan van het aangaan van sociale contacten en vriendschappen. Het ontmoeten en samendoen is hierin de bepalende factor. De Bunt is een plek waar je kunt \'halen en brengen\'. Voor iedereen om mee te doen en mee te tellen in de samenleving.

Stichting Participatiecafé De bunt

Stichting Participatiecafé De bunt
Hogebergdreef 55B
4645 EV Putte
http://www.pcdebunt.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

maandag 16 september, dinsdag 17 september, woensdag 18 september en vrijdag 20 september

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.