Stayokay
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij u te bieden?

De Stayokay zoekt all-round horecamedewerkers: mensen die flexibel inzetbaar zijn achter de bar, in de keuken of achter de receptie. Hiervoor vinden we het vooral belangrijk dat je bij de Stayokay past en er ook zin in hebt. Heb je geen ervaring, maar ben je wel een teamspeler, dan kunnen we je opleiden. Wie je ook bent, we maken graag eens kennis.

Omschrijving bedrijf

De Stayokay is een hostel, maar mensen uit de regio kennen het vooral ook als mooie plek in het bos om neer te ploffen voor een kop koffie of een Leffe met bitterballen. Het is de Natuurpoort tot de zandverstuivingen en heide van de Lievensberg, en het startpunt voor een wandeling door het dierrijke Zoomland. We zijn een ontmoetingsplek voor reizigers, schoolgroepen, sportkampen, fietsers, klimmers, wandelaars met hun honden, en gezinnen met buitenkinderen. Modder hoort erbij. Samen met het Natuurpodium en het Klimbos presenteren én beschermen we de prachtige natuur om ons heen. Met de duurzaamste bedrijfsvoering van hostelling Nederland, en hobby's als onze eigen bijenkast en insectenhotel. Gewoon, omdat we het leuk vinden. Zonder opsmuk, maar met aandacht, hopen we dat iedereen zich bij ons thuis voelt.

Stayokay

Stayokay
Boslustweg 1
4624 RB Bergen op Zoom
https://www.stayokay.com/nl/hostel/bergen-op-zoom

Wanneer kan ik op bezoek komen?

De Stayokay is dagelijks geopend. Zondag t/m donderdag van 09:00 tot 17:00, vrijdag en zaterdag tot 23:00u. Rondleidingen zijn in de week van Kijk Binnen Bij Bedrijven dagelijks om 10.00 uur. Interesse? Dan wel even inschrijven via deze site.
Kom je gewoon langs dan zie je een horecagelegenheid, maar tijdens een rondleiding maak je kennis met de verregaande duurzaamheid, het sociale karakter en de buitensportfaciliteiten van het hostel.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.