Stichting Klaver 4 Zorg en Welzijn
(Woensdrecht)

Wat hebben wij u te bieden?

We hebben meerdere vacatures voor gespecialiseerde medewerkers maar ook voor de schoonmaak. Klaver4 is een informele, dynamische organisatie. We vinden het belangrijk dat jij als medewerker met plezier bij ons werkt en dragen zorg voor een fijne sfeer. Je krijgt bij ons veel vrijheid om je eigen aanpak in te zetten, we hebben vertrouwen in onze medewerkers en geven je ruimte. Tegelijkertijd zijn we er voor je als je tegen zaken aanloopt; doordat iedere regio een teamleider heeft, heb je een vast aanspreekpunt. Onze medewerkers karakteriseren Klaver4 als een warme organisatie waar gekeken wordt naar het belang van de medewerker.

Omschrijving bedrijf

Klaver4 biedt individuele begeleiding aan jongeren en volwassenen. We begeleiden zowel individuele zorgvragers als het gezin of netwerk om hen heen. Individuele begeleiding wordt afgestemd op de hulpvraag van de klant.

Wij zijn er voor mensen die vastlopen. Deze problemen kunnen veroorzaakt worden door autisme, AD(H)D, PTSS, borderline, een (licht) verstandelijke beperking, of andere oorzaken. Onze focus ligt niet op het probleem, maar op de oplossing

Stichting Klaver 4 Zorg en Welzijn

Stichting Klaver 4 Zorg en Welzijn
Dorpsweg 49 D
4634 TN Woensdrecht
https://klaver4.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op woensdag 18 en donderdag 19 maart ontvangen wij u graag tussen 10 en 12 uur op ons hoofdkantoor in Woensdrecht.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.