SamenFlex
(Roosendaal)

Wat hebben wij u te bieden?

Doordat SamenFlex met verschillende opdrachtgevers in diverse branches samen werkt kunnen wij altijd een passende match maken tussen kandidaat en opdrachtgever. Of het nu gaat om een stage, tijdelijke of een vaste baan, SamenFlex bied jou mogelijkheden genoeg.

Omschrijving bedrijf

Er is meer in het leven! Daarom gaan wij met jou op zoek naar een baan waarvan jij gelukkig wordt. Ben jij op de werkvloer gelukkig dan straal je dit ook uit en ga jij met genoeg energie het weekend in om te feesten, sporten en met vrienden en familie af te spreken.

Of je nu starter bent of al ervaring hebt op de arbeidsmarkt, SamenFlex helpt jou graag met het vinden van een passende baan waarvan jij gelukkig wordt. Samen met een collega zullen al jouw ervaringen, wensen en ambities worden doorgenomen. Waarna je op kort termijn wordt voorgesteld en aan de slag kan bij een van onze spetterende opdrachtgevers.

SamenFlex

SamenFlex
Vlierwerf 3a
4704 SB Roosendaal
http://www.samenflex.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Onder het genot van een goede kop cappuccino met een perfecte laag opgeschuimde melk kun je kennis maken met het team van SamenFlex. Een team van enthousiaste en ervaren recruiters en marketeers die samen met jou op zoek gaan naar de baan die bij jou past.
De dagen waarop wij samen met jou kennis kunnen maken zijn donderdag 19 en vrijdag 20 september. Je bent welkom tussen 09:00 en 17:00 uur.

Zien we jou voor een bakkie?

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.