S&L Zorg, zorgwijk Lambertijnenhof
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij u te bieden?

Onze zorgwijk Lambertijnenhof ligt in de wijk Meilust in Bergen op Zoom en bestaat uit twintig woningen, zowel gelijkvloers, verdiepingswoningen als appartementen.
Hier wonen ongeveer 100 cliƫnten met een verstandelijke beperking midden in de wijk Meilust in Bergen op Zoom. Lambertijnenhof is onderdeel van de zorginstelling S&L Zorg.

Op het terrein van Lambertijnenhof kun je niet alleen wonen, maar bieden we mensen met een verstandelijke beperking een groot aantal faciliteiten in een veilige en rustige omgeving. Een dokter, fysiotherapeut en logopedist hebben spreekuren op het terrein. Ook is er een Ontmoetingscentrum, een zwembad en zijn er diverse sportfaciliteiten. Alle faciliteiten en zorg zijn op loopafstand, zo ook de accommodaties voor dagbesteding.

Benieuwd naar Lambertijnenhof en wat we onze bewoners en deelnemers te bieden hebben? Neem dan een kijkje tijdens Kijk Binnen bij Bedrijven en ervaar het zelf! Je bent van harte welkom om kennis te maken met de bewoners, deelnemers, medewerkers en vrijwilligers van S&L Zorg.

Omschrijving bedrijf

Alle mensen zijn gelijkwaardig, maar elk mens is ook uniek. Iedereen heeft recht op een goed leven en samen zorgen we ervoor dat dit ook voor mensen met een verstandelijke beperking geldt.

Dat we uitstekende zorg voor mensen met een verstandelijke beperking bieden vinden we logisch. Maar, menslievende zorg dat is ons echte doel! Dit zie je terug bij onze medewerkers, mantelzorgers en vrijwilligers, de gezellige huizen, de levendige zorgwijken, de activiteiten en dagbesteding.

Menslievend betekent dat de zorg afgestemd is op behoeften, huiselijk is en gegeven wordt door bekende gezichten. Het betekent dat verwanten weten wat er speelt, en betrokken zijn. Het unieke van S&L Zorg ervaar je door eens een kijkje te komen nemen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een rondleiding!

S&L Zorg, zorgwijk Lambertijnenhof

S&L Zorg, zorgwijk Lambertijnenhof
Lambertijnenhof 209
4614 CH Bergen op Zoom
http://www.slzorg.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op vrijdagochtend 20 september, van 10.00 tot 12.00 uur ben je van harte welkom op onze locatie Lambertijnenhof. Tijdens deze ochtend kun je op een vrijblijvende manier kennismaken met S&L Zorg.

Het programma zal er in grote lijnen als volgt uitzien:
- Ontvangst in ons Ontmoetingscentrum
- Rondleiding binnen onze organisatie (wonen, dagbesteding en meer)
- Voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.