Praxis Oudenbosch
(Oudenbosch)

Wat hebben wij u te bieden?

Wij hebben regelmatig vacatures (parttime of fulltime) voor verkoop- of kassamedewerker. Praxis Oudenbosch is een erkend leerbedrijf en biedt stageplaatsen en leer-werkplekken. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor werkervaringsplaatsen.

Omschrijving bedrijf

Praxis Oudenbosch is een Bouwmarkt. Wij geven onze klanten deskundig advies en handige tips bij het maken. Bij Praxis helpen we elkaar en samen kunnen we de makers beter helpen.

Praxis Oudenbosch is een franchise filiaal en onderdeel van 'De Beste Brabantse Bouwmarkten'. De andere filialen die bij deze organisatie horen zijn Bergen op Zoom, Etten - Leur en Roosendaal. BBB is ontstaan uit 2 familiebedrijven. In onze cultuur merk je dat ondernemerschap en goed werkgeverschap hoog in het vaandel staan.

Praxis Oudenbosch

Praxis Oudenbosch
Bosschendijk 203
4731 DD Oudenbosch
http://praxis.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Van maandag 17 oktober t/m vrijdag 21 oktober zetten wij graag onze deuren voor jou open! Meld je aan, dan spreken we een tijd af en kun je kennis maken met het werken in de leuke, leerzame en dynamische wereld van de Bouwmarkt. Wij laten jou graag zien wat er allemaal te doen is op een dag bij Praxis Oudenbosch.

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden t/m vrijdag 14 oktober 2022.

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
Praxis Oudenbosch ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Praxis Oudenbosch gedeeld.