New York Pizza
(Roosendaal)

Wat hebben wij u te bieden?

Beleef het proces van A tot Z, bestelling tot levering van onze producten.
Wij bieden een kijkje in onze keuken, processen en hebben wij een aantal toffe vacatures open staan! Ontwikkel jezelf naast je studie als parttime (assistent) bedrijfsleiders, koerier of pizzabakker. Wij stimuleren iedereen met de juiste inzet om zichzelf te ontwikkelen binnen onze winkels. Een groot deel van onze franchisenemers bij New York Pizza zijn begonnen als werknemer.

Kom jij een kijkje nemen in onze keuken? Ook heb je de mogelijkheid om zelf je pizza te maken.

Omschrijving bedrijf

Wie een keer bij New York Pizza heeft besteld of gegeten, merkt meteen dat alles draait om smaak. Niet voor niets is New York Pizza al sinds de oprichting in 1993 dé smaakmaker van Nederland. In de eerste plaats natuurlijk op het gebied van de verrukkelijke pizza\'s, de overheerlijke pasta\'s en de verrassende bijgerechten. Maar ook als het gaat om service, acties, de bijzondere sfeer en de professionele medewerkers staat New York Pizza bekend om haar goede smaak.

New York Pizza

New York Pizza
Laan van Brabant 17
4701 BM Roosendaal
http://www.nyp.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Donderdag 19 September 11:00 - 14:30
Vrijdag 20 September 11:00 - 14:30
Zaterdag 21 September 11:00 - 14:30

Op deze dagen en tijden ben je welkom in onze vestiging op de Laan van Brabant 17 in Roosendaal. Wij hebben parkeermogelijkheid voor onze vestiging. Of maak gebruik van de parkeergarage De Roselaar.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.