Metrical
(Halsteren)

Wat hebben wij u te bieden?

We zijn op dit moment actief op zoek naar mensen voor de langere termijn vanwege groei. Hierbij hebben wij plaats voor mensen zowel vaste krachten met ervaring, maar ook mensen met minder ervaring in een productieomgeving kunnen wij opleiden. Daarnaast hebben we ook diverse stage plaatsen beschikbaar en is ruimte voor vakantiewerk.

Omschrijving bedrijf

Metrical is een producent van boorhouders van diamantboren. Wij maken van CNC gedraaide onderdelen en buis een product. Dit doen we van zeer kleine boortjes van enkele millimeters tot zeer grote gewalste producten tot wel 1,5 meter in diameter.
Met een team van ongeveer 25 medewerkers zijn wij een club waarbij we een goede onderlinge omgang en een persoonlijke aanpak belangrijk vinden. Al onze medewerkers zijn in dienst van het bedrijf en hebben een vaste aanstelling of hebben uitzicht op een vaste aanstelling. In principe wordt niet met uitzendbureau of arbeidsovereenkomsten voor korte periodes gewerkt.
Onze processen variƫren van meerdere lasprocessen, zaag- en afsteekproces, slijpprocessen en natuurlijk ook magazijn en kantoor werkzaamheden. In onze productie zijn veel processen geautomatiseerd, maar ook vakmanschap blijft erg belangrijk.

Metrical

Metrical
Vang 14
4661 TX Halsteren
http://www.metrical.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Wij ontvangen bezoekers graag tussen 09:00 en 16:00. Wij kunnen rondleidingen verzorgen per kandidaat en of geinteresseerde.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.