haarhoeve Vermaat BV
(Halsteren)

Wat hebben wij u te bieden?

Momenteel zijn we op zoek naar een hairstylist en een haarwerkspecialist. Ook zoeken we nog naar een parttime vertegenwoordiger voor de verkoop van haarwerken aan haarwerksalons in heel Nederland. Daarnaast hebben we altijd plaats voor leergierige stagiaires in het kappersvak.

Omschrijving bedrijf

Haarhoeve Vermaat is een haarwerksalon gespecialiseerd in het oplossen van hoofdhuid en -haar problemen. Het betreft hier een familiebedrijf. Naast de haarwerksalon hebben we ook een groothandel in haarwerken en een kapsalon. Het oplossen van problemen kan door het gebruik van speciale producten, maar ook door het plaatsen van haarwerken. We zijn een erkend bedrijf, hetgeen betekent dat we een bepaalde kwaliteitsstandaard leveren.

haarhoeve Vermaat BV

haarhoeve Vermaat BV
Melanenweg, 6
4661 RZ Halsteren
http://www.haarhoeve.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op vrijdag 20 september as kunnen wij bezoekers ontvangen in onze haarwerksalon, waar we in een speciaal ingerichte salon uitleg geven over wie onze doelgroep is, wat we doen en hoe we te werk gaan. Tussen 10.00 en 16.00 uur staat een medewerker klaar om uitleg te geven en daarna onder het genot van een kopje koffie of thee vragen beantwoorden.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.