FourstaR Groep
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij u te bieden?

Informatie gericht op re-integratie 1e, 2e en 3e spoor
Informatie gericht op duurzame inzetbaarheid
Gratis loopbaanadvies voor 45+ werknemers
Informatie gericht inburgering, alfabetisering en Nederlandse taal op de werkvloer

Omschrijving bedrijf

FourstaR is een landelijk werkend re-integratiebedrijf, in het bezit van het Blik op Werk Keurmerk, met een landelijke dekking met ca. 30 vestigingen in heel Nederland.
Re-integratie beschouwen wij als ‘werken met mensen door mensen’. No-nonsense, doel- en resultaatgericht, optimale samenwerking en gevoel voor mensen zijn kenmerken die op onze organisatie van toepassing zijn.
FourstaR gelooft in de kracht van een samenhangende aanpak. Opdrachtgever, werknemer en de consulent van FourstaR zoeken samen naar een oplossing om het doel te bereiken.
Daarom vindt FourstaR informeel en persoonlijk contact met een vast aanspreekpunt belangrijk. Zo kunnen we snel en adequaat anticiperen en reageren op ontwikkelingen in het traject van de medewerker. FourstaR is een solide bedrijf waar mensen graag werken. Omdat we geloven dat er voor iedereen in Nederland een plek is op de arbeidsmarkt. Dat is onze drive. Daarmee bereiken we resultaten waarvan zowel u als werkgever en de betreffende medewerker de vruchten plukken.
FourstaR Projecten richt zich specifiek op de private markt waardoor we expert zijn geworden in Outplacement vraagstukken en daarnaast alle facetten van de Wet Verbetering Poortwachter ( 1e -, 2e- en 3e spoor re-integratie). Onze consulenten spreken de taal van de ondernemer en kunnen zich goed verplaatsen in uw zorgen en belangen. Een echte specialist dus op het terrein van outplacement, 1e, 2e en 3e spoor re-integratie.

FourstaR Groep

FourstaR Groep
Boerenverdriet 2a
4613 AK Bergen op Zoom
http://www.fourstar.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Geïnteresseerden zijn welkom op werkdagen (maandag t/m vrijdag) van 8.30 uur tot 16.30 uur.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.