FMI Precisie b.v.
(Bergen op Zoom)

Wat hebben wij u te bieden?

FMI Precision biedt belangstellenden een uitdagende baan, leerwerkplek of stage in de verspanende techniek. Na ontvangst en een korte introductie geven wij een rondleiding door onze werkplaats waar je met eigen ogen kunt zien dat werken in de techniek leuk, afwisselend en uitdagend is en allerlei carrièremogelijkheden biedt. Na de rondleiding ontvangt iedereen een tas met informatie over werken bij FMI.

Omschrijving bedrijf

FMI Precision in Bergen op Zoom is een hightech verspanend bedrijf. FMI Precision produceert op maat gemaakte mechanische componenten in middelgrote serievolumes. Wij zijn gespecialiseerd in complexe maakdelen die extreme nauwkeurigheid vereisen. Ons moderne machinepark omvat de allernieuwste 5-assige, door robots ondersteunde CNC-freesmachines alsmede draai- en draadvonkmachines. Een grote hoeveelheid werk wordt 24/7, zonder menselijke tussenkomst, geproduceerd. Om te voldoen aan de kwaliteitsnormen van onze klanten, bezitten wij een van de nauwkeurigste meetlaboratoria in Europa. Onze medewerkers werken in zelfstandige teams en dragen hiermee o.a. bij aan het verbeteren van onze kwaliteit. Het motto van FMI is Fun in Techniek. Tijdens een rondleiding door ons bedrijf ga je ervaren dat onze medewerkers met trots en plezier werken in de techniek en je graag vertellen wat zij maken en hoe zij dat doen.

FMI Precisie b.v.

FMI Precisie b.v.
Marconilaan 15
4622 RD Bergen op Zoom
http://www.werkenbijfmi.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Van maandag 16 tot en met donderdag 19 september van 13.00 tot 15.00 uur ontvangen wij belangstellenden met een korte introductie en rondleiding door onze werkplaats.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.